Steinar Eggen Kristensen

Direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked

Vores overordnede opgave og fokus er at skabe vækst og udvikling i hele kommunen. Vi har kulturen til forskel og bruger kultur som løftestang til at skabe de bedst mulige rammer for:

  • At virksomheder kan etablere og udvikle sig.
  • At det er attraktivt for mennesker og familier at leve, arbejde og studere her.
  • At vores gæster får oplevelser, føler sig velkomne og har lyst til at komme igen.

Steinar Eggen Kristensen

Direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked


Vi lytter og samarbejder

Vi lytter først og fremmest til, hvad vores virksomheder og borgere efterspørger og har behov for. Hvis det er muligt at imødekomme dem, gør vi selvfølgelig det. Og ellers søger vi i fællesskab de bedst mulige alternativer.

Vores cirka 400 medarbejdere er fordelt på bibliotekerne, jobcentret, i idrætshallerne og administrationen. Men vi arbejder sammen med mange eksterne partnere og stort set alle andre forvaltninger og afdelinger i kommunen.

Sammen kan vi det meste

Som del af en større helhed er det vigtigt, at andre har lyst til at ”lege” med os på tværs af fagligheder. Også derfor gør vi os umage og tager ansvar. Samtidig gør vi meget for at skabe en uformel atmosfære, hvor det er sjovt og rart at gå på arbejde.

Med glæde, udvikling og udsyn kommer vi rigtig langt med at skabe et godt erhvervsklima og leve op til visionen om, at kommunen skal sætte den kulturelle dagsorden lokalt, nationalt og internationalt.