Tilmeld dig Jobcentret

Ikke medlem af en a-kasse

Er du ikke medlem af en a-kasse, kan du være berettiget til kontanthjælp eller uddannelseshjælp. 

Skal du udfylde et digitalt forberedelsesskema forud for samtalen. Følg nedenstående link.

 holstebro.dk/jobmatch

 

Husk at du senest dagen efter du har udfyldt forberedelsesskemaet on-line, skal fremmøde i jobcentret for at tilmelde dig.

Når du er tilmeldt som ledig i Jobcentret, kan du søge om forsørgelsesydelse i Ydelsescentret. Du kan ansøge om forsørgelsesydelse på borger.dk eller ved personligt fremmøde i Ydelsescentret, Kirkestræde 15, 1. sal. Ydelsescentrets åbningstider kan du se her.

Medlem af en a-kasse

Hvis du er medlem af en a-kasse og dagpengeberettiget, skal du på første ledighedsdag tilmelde dig som jobsøgende på Jobnet. Det gør du ved at oprette dig som bruger med NemID og melde dig ledig.

 jobnet.dk 

 

Har du brug for hjælp til det kan du møde personligt i Jobcentret, medbring dit NemID.

Som medlem af en a-kasse og modtager af dagpenge skal du også være tilmeldt Jobcentret og deltage i tilbud efter gældende lovgivning. I Holstebro er du som forsikret ledig tilknyttet Afdelingen for Arbejdskraft, Jobcenter Holstebro, Harald Lets Vej 4. 

Brug Jobnet

Du skal lægge dit CV ind på Jobnet. På Jobnet kan du også finde mange ledige jobs samt finde en oversigt over jobbanker.

På Jobnet kan du læse mere om de rettigheder og pligter du har, når du er jobsøgende, både når du er dagpengemodtager og kontanthjælpsmodtager, og du kan ligeledes finde mange gode råd vedrørende jobsøgning.

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked

Jobcenter

mail jobcenter@holstebro.dk
phone 96113800

Kirkestræde 15
7500 Holstebro