Tilmeld dig Jobcentret

Ikke medlem af en a-kasse

Er du ikke medlem af en a-kasse, kan du være berettiget til forsørgelsesydelse.  

Udfyld det digitale forberedelsesskema og mød op i Ydelsescentret for at tilmelde dig som ledig, senest dagen efter du har udfyldt skemaet. 

 Digital forberedelsesskema

 

Tilmelding til Jobcentret sker ved personligt fremmøde i Ydelsescentret. Når du er tilmeldt Jobcentret, kan du søge om forsørgelsesydelse på borger.dk eller ved personligt fremmøde i Ydelsescentret. Ydelsescentret holder lukket for personligt fremmøde hver onsdag. Se Ydelsescentrets åbningstider her.

Medlem af en a-kasse

Er du medlem af en a-kasse og dagpengeberettiget, skal du på første ledighedsdag tilmelde dig som jobsøgende på Jobnet. Det gør du ved at oprette dig som bruger med MitID og melde dig ledig.

 jobnet.dk 

 

Har du brug for hjælp til det kan du møde personligt i Jobcentret, medbring dit MitID.

Som medlem af en a-kasse og modtager af dagpenge skal du også være tilmeldt Jobcentret og deltage i tilbud efter gældende lovgivning. I Holstebro er du som forsikret ledig tilknyttet Afdelingen for Arbejdskraft, Jobcenter Holstebro, Harald Lets Vej 4. 

Brug Jobnet

Du skal lægge dit CV ind på Jobnet. På Jobnet kan du også finde mange ledige jobs samt finde en oversigt over jobbanker.

På Jobnet kan du læse mere om de rettigheder og pligter du har, når du er jobsøgende, både når du er dagpengemodtager og kontanthjælpsmodtager, og du kan ligeledes finde mange gode råd vedrørende jobsøgning.

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked

Jobcenter

lock Send Digital Post (borger)
lock Send Digital Post (virksomhed)
mail jobcenter@holstebro.dk
phone 96113800

Kirkestræde 15
7500 Holstebro

Åbningstider for Jobcentret

  • Mandag kl. 10-14
  • Tirsdag kl. 10-14
  • Onsdag kl. 10-14
  • Torsdag kl. 10-17
  • Fredag kl. 10-14

Telefonerne er åbne hver dag fra kl. 8-14, torsdag til kl. 17.