Social Vejviser - Virtuelle fællesskaber

På nettet kan du finde forskellige fællesskaber og platforme, hvor du kan få støtte i din situation og møde andre ligesindede. 

Psykiatrifondens telefonrådgivning 

Psykiatrifonden tilbyder gratis og anonym rådgivning til mennesker med psykiske sygdomme og problemer, personer i krise, deres pårørende og fagfolk. Rådgivningen er fagligt funderet og varetages af frivillige rådgivere med baggrunde som fx læge, sygeplejerske, psykolog, psykoterapeut og socialrådgiver.

Rådgivningen kan kontaktes på telefon, chat og i en online brevkasse.

www.psykiatrifonden.dk/hjaelp-raadgivning/raadgivning

Ung på linje - Ung online

Ung På Linje og Ung Online er et uforpligtende og anonymt samtaletilbud for unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med om deres oplevelser og problemer. De frivillige er unge mellem 20 og 30 år, som sidder klar til at lytte og snakke om præcis det, der er brug for i den anden ende, og som kender til alle de problemer, man kan bakse med som ung.

Samtaletilbuddet drives af Ungdommens Røde Kors.

https://urk.dk/upl

UNIK online 

UNIK Online er et landsdækkende rådgivningstilbud til unge, som er nuværende eller tidligere anbragte, i alderen 15 år til 29 år. På deres hjemmeside finder du forskellige aktiviteter, som alle er online og gratis. Rådgivningen foregår som individuelle psykologsamtaler, gruppeforløb, chat og brevkasse.

www.unikonline.dk