Kære landmand

  • Print
  • Forstør tekst

Du kender os måske allerede. Vi arbejder målrettet på at gøre det let at være landmand i Holstebro Kommune. Vi ønsker en åben og ærlig dialog og vi vil gerne at du let kan finde de rigtige oplysninger.

Vi har samlet kommunens informationer til landmænd på Landbrugets selvbetjening, Holstebro Farmers Blog og på HolstebroFarmers App.

Selvbetjening

På landbrugets selvbetjening - Holstebro Farmeres Blog finder du de ansøgningsskemaer der skal bruges, hvis du vil ændre eller udvide dit dyrehold.

Gå til landbrugets selvbetjenings-muligheder

Holstebro Farmeres Blog

Her finder du også aktuelle lokale informationer til landmænd - emner der er oppe i tiden, nye regler osv. Bloggen er målrettet landmænd i Holstebro Kommune. Vi ønsker at formidle regler på området på en nem, let forståelig og håndgribelig måde. 

Vi vil opfordre dig til at tilmelde dig bloggen HolstebroFarmers. Cirka én gang om ugen vil du modtage lokale nyheder målrettet dig som driver landbrug i Holstebro Kommune. Du må gerne ringe til os (tlf. 9611 7863) så ordner tilmelding vi for dig. 

Vores blog finder du på www.holstebrofarmers.dk

HolstebroFarmers App

Finder du en gennemgang af de forhold vi kontrollerer på tilsyn. Er du i tvivl om reglerne, så kan du på en nem og overskuelig måde hurtigt læse dem op. Du vil desuden kunne finde billedeksempler på typiske fejl og mangler fra tidligere tilsyn.

App'en samler desuden alle de lokale nyheder til landmænd i Holstebro Kommune fra HolstebroFarmers Blog. Hent vores App til telefonen ved at følge nedenstående links:

Med ønsket om et godt og gensidigt samarbejde.

Venlig hilsen fra
Natur og Miljø

keyboard_arrow_up