Tilflytter - Velkommen til Holstebro

Er du lige flyttet til Holstebro Kommune, eller er du på vej hertil? I begge tilfælde er vi glade for at byde dig hjertelig velkommen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, så du hurtigt falder til.

Har du spørgsmål?

Vi byder alle tilflyttere velkommen med en tilflyttermappe med praktiske oplysninger og gratis adgang til udvalgte kulturoplevelser

Her på holstebro.dk finder du alle de muligheder, du har for at betjene dig selv. Og du får et overblik over alt lige fra børnepasning til forbrugsafgifter.

flyttilholstebro.dk kan du hurtigt finde oplysninger om hvilke foreninger der er, og hvad du kan lave i din fritid. Hvis du mangler et job eller inspiration til din karriere, så kan du se hvilke hvilke virksomheder og jobs der er i kommunen. Du kan også blive klogere på børnenes skolegang og de unges muligheder for uddannelse.

Hvis der er noget du ikke kan finde her på siderne, er du velkommen til at kontakte os. Passer det dig bedst at kontakte os uden for åbningstiden, er du velkommen til at sende en mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Borgerservice

borgerservice@holstebro.dk

Tlf. 9611 7574

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 05. november 2020 af Ilse Bogh