Tilflytter - Velkommen til Holstebro

Er du lige flyttet til Holstebro Kommune, eller er du på vej hertil? I begge tilfælde er vi glade for at byde dig hjertelig velkommen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, så du hurtigt falder til.

Har du spørgsmål?

Vi byder alle tilflyttere velkommen med en tilflyttermappe med praktiske oplysninger og gratis adgang til udvalgte kulturoplevelser

Her på holstebro.dk finder du alle de muligheder, du har for at betjene dig selv. Og du får et overblik over alt lige fra børnepasning til forbrugsafgifter.

flyttilholstebro.dk kan du hurtigt finde oplysninger om foreninger og hvad du kan lave i din fritid. Du kan se hvilke virksomheder og jobs der er i kommunen og du kan blive klogere på børnenes skolegang.

Vi har en særlig service og jobguide for tilflyttere. Vi kender de lokale virksomheder og jobåbninger, og kan guide dig hen imod dit næste job. Servicen er for dig, der er på vej til kommunen eller er ny i byen. Kontakt os for sparring på tilflytterjob@holstebro.dk eller på telefon 9611 3822.

Hvis der er noget du ikke kan finde her på siderne, er du velkommen til at kontakte os. Passer det dig bedst at kontakte os uden for åbningstiden, er du velkommen til at sende en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Borgerservice

borgerservice@holstebro.dk

Tlf. 9611 7574