Plejeboligerne Parkvænget

Facade billede

Plejeboligerne Parkvænget

Plejeboligerne Parkvænget ligger naturskønt omgivet af en park med høje træer og nær ved skov og sø i den østlige del af Holstebro. 

Vi  har et miljø, hvor ligeværdighed og ansvar er nøgleord – og hvor beboerne får mulighed for at bevare livskvalitet og kan fastholde færdigheder. 

Parkvænget består af 60 lejligheder med 2 rum, bad og te-køkken. Lejligheden er beboerens private hjem, og fællesarealer udenfor, indgår i det lejede areal, som også står til disposition for den enkelt beboer.

Alle boenheder indeholder fælles køkken og opholdsrum. I kælderetagen er der 1 gæsteværelse, kontorer og en festsal til fri afbenyttelse.

Parkvænget har 3 køkkenassistenter ansat, som tilbereder måltiderne, der spises middagsmad til aften. Beboerne er velkomne til at komme med ønsker til madplanen.

Parkvængets kerneopgave er:

  • ”At støtte den enkelte borger i at bevare egen identitet i et meningsfyldt hverdagsliv”.

Det er målet at skabe livskvalitet i et værdigt og loyalt fællesskab og vi udvikler os sammen fagligt og individuelt. Hverdagen tager udgangspunkt i det levede liv.

Bruger- og pårørenderådet for Plejeboligerne Parkvænget består af 7 medlemmer.

Formand

Marian Bojsen
Mobil: 23622950
 

For at sikre at kvaliteten af plejeboligerne opfylder kravene, føres der tilsyn fra kommunens side og fra Sundhedsstyrelsen. 

Du kan læse mere om, hvordan vi fører tilsyn med plejeboliger/plejehjem i Holstebro Kommune.

Social og Sundhed

Plejeboligerne Parkvænget

mail sundhed@holstebro.dk
phone 96114400

Parkvej 86 - 90
7500 Holstebro