Plejeboligerne Mellemtoft

Facade billede

Plejeboligerne Mellemtoft

Plejeboligerne Mellemtoft består af 4 huse med 10 lejligheder i hvert hus, og husene er knyttet sammen af et rigt blomstrende haveanlæg med slyngede stier, bænke og pavilloner.

Bebyggelsen ligger midt i en meget smuk natur med sti ned til en sø. Ud over de 5 huse, er der et fælleshus med bl.a. festsal, gæsteværelse og kontorer.

Plejeboligerne er tidssvarende to-rums lejligheder med stort badeværelse, tekøkken og udgang til egen terrasse. Alle husene indeholder bl.a. fælles køkken og opholdsstue.

Vi har egen bus, og vi tager ofte ud at køre. Bussen kan også lejes af pårørende, hvis de har brug for en bus sammen med dig.

På plejeboligerne Mellemtoft, brænder vi for at skabe et miljø for alle, der har valgt at bo her, som vægter hjemlighed, kvalitet og sundhed højt. Det er vigtigt for os, at tage udgangspunkt i personcentreret omsorg med fokus på det gode liv, din livshistorie, nære relationer samt afstemte aktiviteter.

Når du flytter ind på Mellemtoft, håber vi, at du vil opleve, at du fortsat får lov at leve dit liv med de vaner, du har tillagt dig gennem dit liv. Vi ønsker, at du har selvbestemmelse, medbestemmelse og valgfrihed i dit daglige liv.

Alle måltider tilberedes i husets køkken, og du kan vælge at spise dine måltider sammen med dine naboer i huset, og du er også velkommen til at få din mad i egen lejlighed.

Vi vægter samarbejdet med dine pårørende højt, og vi inviterer altid dine pårørende med til indflytningsmøder, opfølgningsmøder m.v., hvis du ønsker dette.

 

8 plejecenter har en bestyrelse nedsat, som skal være med til at forme de værdier,

  • der skaber trivsel for beboerne,
  • et godt arbejdsmiljø for de ansatte og
  • et inkluderende miljø for pårørende og frivillige.

Bestyrelsesmedlemmerne er nu valgt på de 8 plejecentre, og en oversigt over valgte medlemmer, kan du se på siden om medlemmer.

Der bliver udarbejdet et referat efter hvert møde - disse kan du læse på siden - Referater fra bestyrelsesmøder.

Ønsker du at læse mere om, hvad en bestyrelse arbejder med, kan du læse mere her: Bestyrelser på plejecentre.

Du er også velkommen til at kontakte de enkelte plejecenter for at få yderligere oplysninger.

Bruger- pårørenderåd

De 2 diakonhjem - Plejecenter Thorshøj og Vinderup Plejehjem har bruger- pårørenderåd. Kontakt plejecentrene, hvis der ønskes yderligere oplysninger. 

For at sikre at kvaliteten af plejeboligerne opfylder kravene, føres der tilsyn fra kommunens side og fra Sundhedsstyrelsen. 

Du kan læse mere om, hvordan vi fører tilsyn med plejeboliger/plejehjem i Holstebro Kommune.

Social og Sundhed

Plejeboligerne Mellemtoft

mail sundhed@holstebro.dk
phone 96114410

Mellemtoft 21 - 31
7500 Holstebro