• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Sundhed og sygdom Corona-info

Tablets skal skabe kontakt og mindske savn

Kommunen forsyner nu plejecentre og plejeboliger med flere tablets. De kan være med til at skabe visuel kontakt mellem pårørende og beboere.

Læs mere…
Politik og demokrati Corona-info

Byrådet ønsker god påske

Holstebro Byråd har i dag indrykket annoncer i de lokale ugeaviser med en tak til alle for med samfundssind at stå sammen, passe på sig selv og hinanden midt i en corona-tid. Læs hele annonceteksten her.

Læs mere…
Sundhed og sygdom Corona-info

Holstebro Kommune åbner igen delvist for rengøring og tøjvask hos ældre borgere

Ældre med særlige behov har snart mulighed for at få hjælpen til rengøring genoptaget. Og hjælpen til tøjvask genetableres.

Læs mere…
Familie, børn og uddannelse

Skolepc’en er corona-tidens klasseværelse

Når eleverne deltager i nødundervisningen, er det med pc og programmer, som de fleste kender ind og ud fra arbejdet i skolen. I Holstebro Kommune får folkeskolens elever nemlig udleveret deres egen bærbare læringsplatform - og nu også 'undervisningsrum' og livline til lærerne.

Læs mere…
Sundhed og sygdom Corona-info

Du kan få frivillig hjælp og støtte

Midt i forårets corona-krise blomstrer samfundssindet. Mange lokale og nationale foreninger tilbyder deres assistance – fx til indkøb eller en snak.

Læs mere…
Politik og demokrati

Referat af byrådsmøde

Se hvad Holstebro Byråd besluttede på det virtuelle møde den 30. marts 2020, hvor der var 8 punkter på den åbne dagsorden.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
keyboard_arrow_up