Nyhedsoversigt

Familie, børn og uddannelse

Skolerne håndterer en kompleks opgave lige nu

Mange er naturligvis optaget af folkeskolernes varsling af afskedigelser, og at Holstebro Kommune forventer at sige farvel til op til 24 dygtige ansatte på i alt 8 undervisningssteder. Byrådets gruppeformænd har fuld tillid til skolernes ledelser og forståelse for, at situationen påvirker alle.

Læs mere…
Familie, børn og uddannelse

Du kan gøre en forskel for et barn

Kom og hør, om det er noget for jer at blive aflastnings- eller plejefamilie. Der er informationsmøde 4. april.

Læs mere…
Erhverv

Holstebro Kommune har fokus på dialog med virksomhederne

Onsdag den 20. marts 2019 var 50 lokale virksomheder samlet for at blive klogere på, hvordan de kan blive leverandører til Holstebro Kommune.

Læs mere…
Erhverv Kultur og turisme Presse

Udviklingsplan for Thyborøn-Thorsminde skydes i gang

I de kommende år skal Thyborøn- og Thorsminde-området ved Vestkysten udvikle sig til et af 18 stærke feriesteder langs den jyske vestkyst. Det sker som led i en fælles udviklingsplan for Vestkysten, og Realdania bidrager nu til den lokale udvikling.

Læs mere…
Politik og demokrati

Byrådet har besluttet...

Se hvad Holstebro Byråd besluttede på mødet den 19. marts 2019, hvor der var syv punkter på den åbne dagsorden. Næste byrådsmøde er 23. april 2019.

Læs mere…
Information fra din kommune Presse

Djeld Vandværk får snart nødforsyning fra Sevel Vand

Der er fundet pesticidrester en smule over grænseværdien i drikkevandet fra Djeld Vandværk. Vandværket etablerer i denne uge en såkaldt 'nødforsyning' fra nabobyens vandværk, mens vandværk og kommune undersøger sagen og lægger planer for drikkevandsforsyningen.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
keyboard_arrow_up