Nyhedsoversigt

Billedtekst: Lone Becker Kjærgaard skifter direktørjobbet i Holstebro ud med et nyt i Frederikshavn. (Fotograf: Ole Mortensen)27 jan 2022
Socialområdet Sundhed Ældre

Lone Becker Kjærgaard stopper som direktør

28. februar 2022 bliver sidste arbejdsdag for kommunens social- og sundhedsdirektør, der har fået nyt job i Frederikshavn Kommune.

Hanna Ringgaard i et af bedene ved Center for Sundhed i Holstebro.27 jan 2022
Natur Miljø

Gartnerens yndlingssted – bedene ved Center for Sundhed og politistationen

Hanna Ringgaard er en af de medarbejdere, der er med til at passe og pleje kommunens grønne områder. Her fortæller hun om et af sine yndlingssteder.

Holstebro Byråd26 jan 2022
Politik

Møde i Byrådet

Tirsdag den 25. januar, kl. 17 var der møde i Holstebro Byråd. Nu kan du se referatet.

Illustration af 26 jan 2022
Kultur Bevægelse Veje

En ambitiøs infrastruktur og et kunstprojekt i verdensklasse

Et kunstværk, en forbindelseslinje, et missing link der bygger bro, et rum til bevægelse, et udsigtstårn... Kært barn kan have mange navne. Arbejdstitlen er "Spiralbroen" og projektet er et kombineret byudviklings- og kunstprojekt.

Glæden var stor, da Holstebro Kommune og Vestjysk Lærerforening underskrev en samarbejdsaftale for første gang siden 2013. Og glæden er ikke blevet mindre, nu hvor aftalen bliver permanent.20 jan 2022
Børn

Lærere får permanent samarbejdsaftale om arbejdstid

Sidste års samarbejdsaftale med Vestjysk Lærerforening gøres nu permanent. Det sker efter at både kommunens forvaltning, skoleledelsen, Vestjysk Lærerforening og ikke mindst lærerne selv er enige om at fortsætte det gode samarbejde om folkeskolen.

18 jan 2022
Kultur

Overflødighedshorn af arrangementer i foråret på Biblioteket

Den 21. januar udkommer det nye sæsonprogram fra Holstebro, Vinderup og Ulfborg Bibliotek, og det skal fejres. Der er ganske enkelt arrangementer for enhver smag!

Skole OL stævne i Roning17 jan 2022
Børn Unge Sport Bevægelse

Skole OL vender tilbage i 2022

Tilmeldingen til Skole OL i Holstebro Kommune 2022 er nu åben.

Billedtekst: Louisa Jensen (tv.) er ansat i Holstebro Kommune, og Signe Gundlach er ansat i Ringkøbing-Skjern Kommune. (Fotokredit: SOSU Østjylland)14 jan 2022
Uddannelse Sundhed Ældre

SOSU-elever vandt regionsmesterskaberne i SKILLS

Louisa Jensen vandt i går regionsmesterskabet i SOSU Skills for Region Midtjylland sammen med sin makker, Signe Gundlach. De skal nu repræsentere regionen ved DM i SKILLS om tre måneder.

Billedtekst: Sådan kommer den nye daginstitution til at se ud fra sydsiden. Illustration fra Pluskontoret Arkitekter A/S, der står for både arkitektur og totalrådgivning.11 jan 2022
Børn Familie

Ny daginstitution på Nørre Boulevard

Den 2. maj 2022 slår en ny integreret daginstitution dørene op på Nørre Boulevard i Holstebro Kommune. Forældre kan allerede nu skrive deres børn op.

Et billled af frivillige hænder5 jan 2022
Fritid Socialområdet

Holstebro Kommune søger kandidater til Holstebro Frivillighedsråd

Kunne du tænker dig at blive en del af Holstebro Frivillighedsråd, og er du medlem af en forening, så kan du blive indstillet.

Grafik: De skraverede felter er deleksproprierede arealer i byzone.3 jan 2022
Planlægning

Kommunen har tabt ekspropriations-sagerne på Mosebyvej

Holstebro Kommune tabte i dag ved byretten ekspropriationssagerne for Mosebyvej 26 og 28. Dommen får konsekvenser for fremtidens lokalplanlægning og stigende udgifter til jordopkøb.

21 dec 2021
Planlægning

Biltema på vej med nyt varehus ved Holstebromotorvejen

Efter et langt tilløb og grundigt forarbejde har Biltema nu fundet den helt rigtige byggegrund til et nyt varehus i Holstebro. I dag gav borgmester og adm. direktør hinanden håndslag på grundsalget.

Holstebro Kommune21 dec 2021
Ældre

Holstebro Kommune styrker ledelsen på plejecentrene for at sikre kvalitet

Flere resurser fra byrådet skal løfte driften af ældreområdet. Mere nærværende ledelse skal øge kvalitet og tryghed på plejecentrene, samt trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Et billede af hjælp til en borgere20 dec 2021
Ældre

180 borgere er fortsat sikret pleje og frit valg

Det private plejefirma ”Kær Pleje” hjælper 180 borgere med personlig pleje i Holstebro Kommune. Plejefirmaet har valgt at opsige kontrakten med kommunen fra den 1. marts og dermed skal vi i gang med at finde nye løsninger til de 180 borgere, der i dag får hjælp fra det private firma.

Holstebro Kommune17 dec 2021
Ældre

Tidlig julegave til Holstebro Kommunes hjemmepleje

Holstebro Kommune modtager 8. mio. kr. til at afprøve faste teams i hjemme- og sygeplejen i 2022 og 2023. Det betyder større kontinuitet og tryghed for den enkelte borger.

Foto: Fra fisk til vind. Thorsminde Havn og Holstebro Kommune har gennem længere tid forberedt sig på fremtiden.14 dec 2021
Planlægning Landdistrikter

Havneby forbereder sig på havvind og grøn energiservice

Thorsminde har fået 550.000 kr. til et borgerprojekt, der skal gribe de muligheder, som opstår i kølvandet på byggeriet og driften af Thor Havvindmøllepark.

1 2 3 4 5