Nyhedsoversigt

Starten i Holstebro byder på den første holdtidskørsel i løbets historie (Fotograf: DCU/Dan Møller)20 feb 2024
Kultur Sport

DK’s største cykelløb skaber gadefest i jubilæumsbyen Holstebro

PostNord Danmark Rundt begynder i Holstebro den 14. august med en særlig disciplin, som aldrig tidligere er set i løbets historie: Holdtidskørsel på en 13,7 km rundstrækning.

Foto: DCU / Dan Møller20 feb 2024
Kultur Sport

PostNord Danmark Rundt 2024 - ruter og teams

DCU og PostNord præsenterede i dag ruter, start og målbyer samt deltagende teams i Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed. 1. etape af cykelløbet er Holstebro-Holstebro.

Smykkefund i verdensklasse på Holstebro Museum (Foto: Søren Greve, Nationalmuseet)31 jan 2024
Kultur

Smykket vender hjem: Ny udstilling med fund i verdensklasse

Snart åbner en ny særudstilling på Holstebro Museum med en helt unik genstand i centrum. Et 1000 år gammelt detektorfund vender hjem til Vestjylland i anledningen af Holstebros 750 års byjubilæum. Smykket er udlånt af Nationalmuseet og kan opleves fra 2. februar 2024.

Steinar Eggen Kristensen, ny direktør for Kultur, Erhvev og Arbejdsmarked. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix29 jan 2024
Kultur Erhverv Arbejdsmarked

Erfaren og driftssikker direktør til Kultur, Erhverv & Arbejdsmarked

Det er en erfaren direktør Holstebro Kommune kan byde velkommen i jobbet som Direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked. Rekrutteringsprocessen er netop afsluttet og Steinar Eggen Kristensen er blevet tilbudt ansættelse.

Lene Dybdal, formand for Kultur og Fritidsudvalget, og Per E. Østergaard, formand for DGI Vestjylland, underskriver partnerskabsaftalen ved Sportsgalla 2324 jan 2024
Sport Bevægelse Fritid

Foreningslivet løftes i ny partnerskabsaftale mellem Holstebro Kommune og DGI Vestjylland

Foreningslivet i Holstebro Kommune bliver i de næste tre år styrket af en fælles indsats fra Holstebro Kommune og DGI Vestjylland, som netop har indgået en treårig partnerskabsaftale.

Trivsel er i fokus i nyt bibliotekets projekt – arrangementer vil spille en central rolle i at fremme trivsel. Arkivfoto: ’Kulturglimt’ 2023 på Holstebro Bibliotek.20 dec 2023
Kultur Sundhed

Holstebro Bibliotek skal fremme trivslen i nyt projekt

Holstebro Bibliotek retter fokus mod trivsel i et fælles udviklingsprojekt, der støttes af midler fra Slots- og Kulturstyrelsens Udviklingspulje.

10 okt 2023
Politik

Budgetaftale: Investeringer i den grønne omstilling

Et flertal i Holstebro Byråd har vedtaget aftale om budgettet for 2024-2027. Den betyder bl.a. investering i den grønne omstilling, øget branding af bosætning og uddannelse og en række nye anlæg i kommunen. 

En af markedets største mandskabsbåde (crew transfer vessels) er ankommet og har nu fast base i Thorsminde Havn3 okt 2023
Klima Forsyning Erhverv

Thorsminde går langt for at hjælpe vindbranchen

Thorsminde Havn er i fuld gang med den vigtige transformation fra traditionel fiskerihavn til en fremtidssikret energihavn. Siemens Gamesa Renewable Energy har netop etableret sig på havnen sideløbende med RWE og Vattenfall.

1 2 3