Nyhedsoversigt

Billedtekst: Alt det træ, som Vand- og Naturlaboratorierne er bygget af, er FSC-certificeret, hvilket betyder ansvarlig brug af verdens skovressourcer. 21 mar 2022
Natur Byggeri

Først med FSC-certificeret træbyggeri

Holstebro er den første kommune i Danmark, som har ladet et byggeri FSC-certificere. De to nye lærings- og aktivitetsplatforme ved Tvis Mølle Naturlaboratorium er bygget med tropiske og tempererede træarter.

Billedtekst: Den ukrainske danserinde Yekateryna Kuznetsova fra Kyiv Modern Ballet er nu del af Holstebro Danseteater21 mar 2022
Kultur

Dansekompagni i unikt samarbejdsprojekt med ukrainske dansere

Holstebro Dansekompagni og Holstebro Teater indleder i dag et nyt kunstnerisk samarbejde med fire professionelle dansere fra Ukraine, der alle bliver en del af kompagniet.

Billedtekst: Den nye dagligvarebutik kommer til at ligge på Alstrupvej 11, 7500 Holstebro. (Visualiseringen fra Coop er vejledende og afspejler ikke højdeforskelle i terræn).21 mar 2022
Byudvikling Grundsalg Erhverv

Coop køber byggegrund til ny dagligvarebutik i Alstrup

Udviklingen af boligområdet Alstrup i den nordvestlige del af Holstebro tager endnu et skridt fremad med salget af en byggegrund til en udvikler for Coop-koncernen.

Joakim Viberg Larsen er ny roer i Danmarks Rocenter. Foto: Atletes own10 mar 2022
Kultur Sport Elitesport

Flirten der blev til en kærlighedshistorie

Det hele startede med en skade og en forelskelse i en landsholdsroer. Godt to år senere er Joakim Vibergs forelskelse i både roning og landsholdsroeren Frida Sanggaard blevet til en ægte kærlighedshistorie.

Sådan ser Holstebros førstedame ud, når hun står på sin plads i Nørregade. Det gør hun snart igen.8 mar 2022
Kultur Turisme

Maren vender hjem til sommer

Den verdenskendte skulptur Kvinde på Kærre er efter et længere wellness-ophold snart helbredt og klar til at komme hjem til Holstebro.

Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro er snart klar til at udlevere Udstyrspas i deres butik.7 mar 2022
Børn Unge Familie Sport Fritid

Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro lancerer nyt tiltag

Den 15. marts lanceres Udstyrspas for børn og unge fra økonomisk vanskeligt stillede familier. En ekstra hjælp til at få en aktiv fritid i det rette udstyr.

Billedtekst: Hos Odin Teatret har børnene bl.a. mødt ApeCar Theatre Stage ”De Magiske Rejsende” (Foto: Stefania Bagnoli)2 mar 2022
Børn Kultur

BørneKulturgruppen sørger for kunst og kultur til de yngste

Leg og udvikling gennem kulturoplevelser er en fast del af livet i kommunens vuggestuer, dagpleje og børnehaver. Lige nu planlægger fagfolkene bag den børnekulturelle indsats besøg af Det Kgl. Teater, nye 'kunstmøder' og på sigt en børnekulturmesse.

Foto: Karsten Filsø, Kristian Gade, Knud Erik Christensen, John Thomsen, Jørgen Krøjgaard, Benny Pedersen og Gunnar Houlby Pedersen. De sidste to medlemmer af Storå-komitéen, Martin Alstrup og Kasper Pauli Pedersen, er ikke med på billedet.24 feb 2022
Natur Klima Miljø

Storå-komitéen er trukket i arbejdstøjet

Samarbejde på tværs af kommuner, lodsejere og grønne interesser skal udarbejde forslag til en helhedsplan for Storå-systemet.

Billedtekst: Sygehusgrunden ligger helt centralt i Holstebro og er nabo til byens lystanlæg14 feb 2022
Planlægning Byudvikling Erhverv

Kommunen bliver ejer af sygehusgrunden til sommer

I går var sidste dag i den store flytning af Regionshospitalet Holstebro til Gødstrup. Holstebro Kommune overtager grunden og bygningerne 1. august 2022.

Hanna Ringgaard i et af bedene ved Center for Sundhed i Holstebro.27 jan 2022
Natur Miljø

Gartnerens yndlingssted – bedene ved Center for Sundhed og politistationen

Hanna Ringgaard er en af de medarbejdere, der er med til at passe og pleje kommunens grønne områder. Her fortæller hun om et af sine yndlingssteder.

Illustration af 26 jan 2022
Kultur Bevægelse

En ambitiøs infrastruktur og et kunstprojekt i verdensklasse

Et kunstværk, en forbindelseslinje, et missing link der bygger bro, et rum til bevægelse, et udsigtstårn... Kært barn kan have mange navne. Arbejdstitlen er "Spiralbroen" og projektet er et kombineret byudviklings- og kunstprojekt.

Glæden var stor, da Holstebro Kommune og Vestjysk Lærerforening underskrev en samarbejdsaftale for første gang siden 2013. Og glæden er ikke blevet mindre, nu hvor aftalen bliver permanent.20 jan 2022
Børn

Lærere får permanent samarbejdsaftale om arbejdstid

Sidste års samarbejdsaftale med Vestjysk Lærerforening gøres nu permanent. Det sker efter at både kommunens forvaltning, skoleledelsen, Vestjysk Lærerforening og ikke mindst lærerne selv er enige om at fortsætte det gode samarbejde om folkeskolen.

18 jan 2022
Kultur

Overflødighedshorn af arrangementer i foråret på Biblioteket

Den 21. januar udkommer det nye sæsonprogram fra Holstebro, Vinderup og Ulfborg Bibliotek, og det skal fejres. Der er ganske enkelt arrangementer for enhver smag!

Skole OL stævne i Roning17 jan 2022
Børn Unge Sport Bevægelse

Skole OL vender tilbage i 2022

Tilmeldingen til Skole OL i Holstebro Kommune 2022 er nu åben.

Lillian Skovby Storbank, ny leder af Familiesektionen1 dec 2021
Familie

Ny leder af familiesektionen fundet

Det bliver Lillian Skovby Storbank, der overtager opgaven som leder af familiesektionen fra 1. december.

Ditte Marie Mazanti, Kommende leder af Videncenteret i Børn og Unge Holstebro Kommune30 nov 2021
Familie

Ny leder af Videncenteret for børn og unge fundet

Det bliver Ditte Marie Mazanti, der overtager stafetten som ny leder af Videncenteret i Børn og Unge.

1 2 3 4 5