Friluftsforeninger i Holstebro Kommune

Herunder finder du, hvor du kan gå til Spejder/friluftsliv i Holstebro Kommune.
Udelivet byder på masser af udfordringer året rundt og Spejderliv er lig med friluftsliv.  Der er højt til loftet og ingen vægge, der står i vejen, så fantasien kan få frit løb.
I Holstebro kommune er der mange muligheder for at udøve friluftsliv og gå til spejder.

DDS (Det Danske Spejderkorps)

Der er lidt over 400 grupper i Det Danske Spejderkorps. Grupperne er spredt over hele landet. Fra Skagen til det sydlige Lolland og fra Jyllands vestkyst til Bornholm.

De største grupper har over 200 medlemmer, og de mindste har under 20. I gennemsnit har en gruppe omkring 60-70 medlemmer. De ældste grupper er fra 1910, og nye grupper opstarter hvert.

Klik her for mere info

Spejdergrupperne DDS i Holstebro Kommune:

Krogsdalspejderne

Harald Damtofts Vej 78, Nr. Felding, 7500 Holstebro.

Krogsdal spejderne er en gruppe under Det danske Spejderkorps . Vi er en lille spejdergruppe, som lige er startet op igen. Vi har pt kun en familiespejd afdeling for de 3 til 8 år. Med tiden håber vi at de ældste bliver til Mikroer og at vi finder en leder til dem.

Vi mødes hver anden søndag i Krogsdal hytten, å tag endelig kontakt til os, eller mød op i hytten hvis du har lyst til at være med. Vi kan tilbyde rigtig mange sjove, lærerige oplevelser og gode fællesskaber.

Klik her for mere info

Holstebrospejderne

Sønder alle 33A, 7500 Holstebro.

Blå spejdere i Holstebro, som arbejder for at gøre dit barn beredt på livet ved at give dem udfordringer gennem friluftsliv

Klik her for mere info

Storaa gruppe

Prins Buris Vej 2C, 7500 Holstebro.

De blå spejdere i Mejdal og det sydøstlige Holstebro. Vi lægger vægt på sammenhold og at det er både sjovt og udfordrende at være spejder. Vi tager på ture og lejre året rundt.

Klik her for mere info

Vinderup gruppe

Skolevej 9A, 7830 Vinderup.

Spejder er friluftsliv, fællesskab, hygge og udfordringer for børn, unge og voksne.

Klik her for mere info

KFUM-Spejderne

KFUM-Spejderne i Danmark er et folkekirkeligt arbejde, hvis formål er at lade børn og unge møde det kristne evangelium og i overensstemmelse med den internationale spejderbevægelses idé at oplære til selvstændighed, medansvar, demokratisk livsholdning og mellemfolkelig forståelse.

Klik her for mere info

Idom-Råsted Gruppe

Ringkøbingvej 32, 7500 Holstebro.

Alle - både børn og voksne - der har lyst til at prøve, hvordan det er at være spejder, er velkomne ved vore ugentlige spejdermøder, som finder sted hver mandag. De første par gange er uden beregning, så du kan finde ud af, om spejderlivet er noget for dig. ​Vi holder til i Akela-hytten på Ringkøbingvej nr. 32, hvor der er gode muligheder for aktiviteter både ude og inde. Rundt om hytten er der masser af plads og en fantastisk natur at boltre sig i.

Klik her for mere info

Ulfborg Gruppe

Søparken 12, 6990 Ulfborg.

Velkommen til KFUM-Spejderne Ulfborg Gruppes Facebook side. Her kan du følge med i hvad vi laver til vores spejdermøder og lejrture

Klik her for mere info

Wosborg Gruppe - Vemb

Nørregårdsvej 1, 7570 Vemb.

Vi mødes om torsdagen: Bævere, Ulve , Trop & Junior – derudover arrangeres familiespejd.

Klik her for mere info

Holstebro Gruppe

Grydholtvej 1, 7500 Holstebro.

Velkommen til spejder i Holstebro Prins Buris Gruppen En af Holstebros ældste spejder gruppe. Vi er en gruppe for gamle og unge.

Klik her for mere info

Holstebro Ellebæk Gruppe

Beethovensvej 22, 7500 Holstebro.

Ellebæk spejdergruppe er en halv KFUM-spejder gruppe og halv De Grønne Pigespejdere gruppe, det betyder at vi har de optimale forhold til at skabe et godt grundlag til et aktivt liv med mening i. Vi er omkring 100 aktive spejdere og ledere i gruppen, og sammen med et godt forældre engagement, har vi en rigtig sund spejdergruppe.

Klik her for mere info

Mejrup Gruppe

Storåvej 3, 7500 Holstebro.

Spejder i Mejrup; Fællesskab, friluftsliv og oplevelser

Klik her for mere info

Borbjerg Gruppe

Nørrevang 24, 7500 Holstebro.

Borbjerg Gruppe Et godt sted at være

Klik her for mere info

Malte Sehested Gruppe

Ryde Møllevej 15, 7830 Vinderup.

Her kan du følge KFUM Spejderne i Ryde/Handbjerg også kaldet Malte Sehested Gruppe.

Klik her for mere info

Vinderup Gruppe

Vindelevgård 271, 7830 Vinderup.

I Vinderup gruppe prioriterer vi højt, at lære børn og unge selvstændighed og styrke deres fysiske, intellektuelle, åndelige, følelsesmæssige og sociale kompetencer. Spejderhuset

Klik her for mere info

Sevel Gruppe

Hjerl Hedevej 2A, 7830 Vinderup.

Klik her for mere info

De Grønne Pigespejdere

Nibsbjergvej 1, 7500 Holstebro.

i er Holstebros pigespejdergruppe. Et herligt pigefællesskab, for De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder.  Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Klik her for mere info

FDF

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele landet.

Klik for mere info

FDF Tvis

Skautrupvej 13, 7500 Holstebro.

VI FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vi i FDF Tvis forsøger at give børnene gode, sjove og udfordrende oplevelser. FDF er ikke kun reb, rafter og kompas. Vi  har de seneste år fornyet gruppen så vi nu både bruger GPS, smartphone,  PC og internet i vores arbejde med børnene.

Klik for mere info

FDF Mejdal

Slåenvej 61, 7500 Holstebro.

I FDF elsker vi at opleve sammen; børn, unge og voksne. Vi kan lege, grine, opleve og udfordre sammen. I FDF laver vi huler, bygger kuglebaner, laver mad over bål og leger sammen. Det er de voksne der sætter rammerne for fællesskabet, og deres ansvar at alle har det sjovt.

Klik for mere info

FDF Holstebro

Svinget 8A, 7500 Holstebro.

I FDF Holstebro 1. kreds tilbyder vi aktiviteter for alle børn og unge der er begyndt i skole eller er fyldt 6 år og har lyst til at være med. De fleste møder foregår ved FDF Huset, der ligger centralt i Holstebro på adressen Svinget 8a ved Herningvej, med Vegen Å og Museumsskoven i baghaven.

Indimellem foregår møderne ude af huset - eksempelvis i Holstebro Kirke, i kanoer på vandkraftsøen, ved Hytten i Mejrup, en friluftsplads i skoven eller et helt andet sted...

Klik for mere info

Spejderne

Foreningen Spejderne skal bidrage til at styrke spejderbevægelsens fokus på fællesskab, friluftsliv og udfordringer for børn og unge samt styrke fremtidens spejderarbejde.

Dette sker blandt andet ved at:

  • Vi skaber uforglemmelige spejderoplevelser gennem Spejdernes Lejr
  • Vi danner rammen for spejdernes fælles projekter
  • Vi søger indflydelse ved at varetage fælles interesser – både nationalt og internationalt

Klik for mere info