Kørsel til læge og speciallæge

Holstebro Kommune tilbyder en bred vifte af kørselsordninger til børn, voksne og ældre, der på grund af fysiske udfordringer ikke kan køre i egen bil, tage bussen eller benytte flextur

Skal du til læge eller speciallæge, er der nogle muligheder for enten gratis kørsel eller godtgørelse af udgifter til transport. Dine muligheder afhænger blandt andet af, om du er pensionist. 

Undersøgelse og/eller behandling på hospitalet, hører som hovedregel under kørselskontoret i Region Midtjylland. Du kan læse mere om reglerne for kørsel til og fra hospital på Region Midtjyllands hjemmeside.

Hvis din egen læge eller speciallæge henviser dig til diagnostisk undersøgelse på hospitalet, gælder samme regler som ved kørsel til læge eller speciallæge. 

Akut kørselsbehov

Ved akutte kørselsbehov uden for kørselskontorets åbningstid, skal du selv bestille og betale for kørslen. Du kan efterfølgende få udgiften refunderet ved at sende dokumentation for læge besøg og kørselsudgift via digitalpost til kommunen eller aflevere det i postkassen foran rådhuset att.: Kørselskontoret.

Åbningstider

Du er altid velkommen til at kontakte kørselskontoret på telefon 96 11 75 70 eller sende en mail på koersel@holstebro.dk

Åbningstider:
Mandag 07:00 – 15:20
Tirsdag 07:00 – 15:20
Onsdag 07:00 – 15:20
Torsdag 07:00 – 16:00 
Fredag 07:00 – 15:00
Lørdag lukket
Søndag lukket

Vær opmærksom på at kørselskontoret holder lukket i helligdagene, så har du brug for kørsel på disse dage, skal det bestilles i god tid.

Holstebro Kommune

Kørselskontor

mail Send sikker besked
mail koersel@holstebro.dk
phone 96117570

Kirkestræde 11
7500 Holstebro