Byggegrunde på Åbrinken, Vemb

Salgspriser inklusiv moms

Åbrinken

Nr. 1, 1192 m2, 173.000 kr.
Nr. 3, 1072 m2, 158.000 kr.
Nr. 5, 1219 m2, 176.000 kr.
Nr. 6, 1125 m2, 165.000 kr.
Nr. 7, 1116 m2, 232.000 kr.
Nr. 8, 1024 m2, 215.000 kr.

Nr. 11, 1135 m2, 302.000 kr.
Nr. 13,  816 m2, 225.000 kr.
Nr. 18, 1148 m2, 305.000 kr.
 

Se stort kort 
Se byggegrunde på Humlevænget, Vemb 
Se storparceller på Humlevænget, Vemb

Kontakt os

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø
9611 7554
teknik.miljoe@holstebro.dk

Reservér eller køb en grund

Det er muligt at reservere en grund i 4 uger. I områder med mindre efterspørgsel vil der være mulighed for at forlænge reservationen med 4 uger, såfremt der ikke er andre der er interesseret i grunden.
Det er gratis at reservere en grund. 

Du kan ringe eller skrive til os, hvor du oplyser hvilken grund du ønsker at reservere.

Ved et køb vil Holstebro Kommune sende dig en købsaftale, som du skal underskrive og returnere inden 14 dage.

Laksebyen Vemb

Laksebyen Vemb ligger lige der hvor Storå og Lilleå mødes. ”Vemb vil videre”, lyder sloganet for den dynamiske by nord for Ulfborg og øst for Nissum Fjord.
Vemb ligger kun 20 minutter fra Holstebromotorvejen.

Hvis du vil være med, er der gode byggegrunde, et udbredt borgerengagement og gode arbejdspladser i området der vil blive hovedbyen i den kommende Naturpark Nissum Fjord og vil blive en del af Geopark Vestjylland.

Via ”Grønne midler”, der stammer fra 12 vindmøller som er opstillet øst for Vemb, har Partnerskabet ”Vemb Vil Videre” fået mulighed for at gennemføre et større projekt der indeholder en bro over Storå (er bygget), etablering af 1800 m handicap venlig sti på digerne rundt om byens 52 ha store vådområde. På digerne etableres også 2 klasseværelser, der giver mulighed for, at skolerne kan gennemføre undervisning ude i naturen. Bygningen har en ny toiletbygning med scene placeret på taget.

For de mindste

Ud over Vemb Skole der går til 7. klasse, SFO, børnehave og ældrecenter rummer Vemb også den kommunale institution og kollegiet Uddannelsescenter Mariebjerg.

Vemb Hallen gennemgik en stor renovering i 2015. I 2017 vil der umiddelbart overfor Vemb Hallen blive opført en af egnens største multibaner, hvor halvdelen af byggesummen er tilvejebragt ved at byens børn gennem 5 år har samlet penge sammen ved det årlige sponsorcykelløb.

Stationsbyen Vemb ligger ikke langt fra den større naboby Ulfborg, der har mange muligheder som borgerservice, bibliotek og svømmebassin. Det er typisk også i Ulfborg, at de største elever har skolegang.

Læs meget mere på Vembs egen hjemmeside.

Erhvervslivet

Her er en bred vifte af virksomheder og forretninger, som trækker folk og opmærksomhed langvejs fra: Fx Villumsens Bolighus eller Nordsmark & Co - herretøjsforretningen med over 100 år på bagen, den kulørte kunsthåndværksbutik Porcelinge, Spar Dame har et af de største udvalg af selskabskjoler i området eller solbrillegrossisten Wiley X, der bl.a. leverer briller og andet udstyr til idrætsfolk, soldater, jægere og sportsfiskere over hele verden.

Andre kendte virksomheder er murerfirmaet Bjarne Ørts & Co, Tømrerfirmaet Torben Frandsen og taske-virksomheden Belsac.

Byens kultur- og forsamlingshus har et godt ry for store fællesspisninger og god mad gennem stedets cateringfirma Smag & Sans, der trækker folk fra nær og fjern.

Alle er eksempler på, at Vemb er en vestjysk smeltedigel af kreativitet og iværksætterkraft, der ikke sætter alt på én hest, men satser på mangfoldig udvikling. En udvikling som også får befolkningstallet til at stige midt i det vestjyske.

Historisk centrum

Vemb er kendt tilbage fra år 1325, og ikke langt fra byen ligger Kulturcentret og herregården Nørre Vosborg, som både omfatter hotel og restaurant, kursus- og koncertfaciliteter.

Nørre Vosborg blev i 2014 den bedst beskrevne herregård i Danmark med et 900 siders bogværk i to bind - skildret af nogle af landets dygtigste arkæologer og fagspecialister.

Endnu tættere på ligger en andet magnet for kultur og viden, som også emmer af atmosfære og historie, nemlig Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle. Her er der foredrag, seminarer og ekskursioner, hvor videnskabsfolk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater. - og hvor man finder kunstneren Per Kirkebys ”Huset for sten og stjerner”.

Vemb ligger i kort afstand til både hede, fjord, hav og å. Du når Vesterhavet på blot 20 minutter, Nissum Fjord ligger få kilometer fra bygrænsen og Storåen – ja den går nærmest igennem byen. Kommer du fra øst, bliver du ved bygrænsen mødt af et stort grønt fællesareal ned til Danmarks næstlængste å, der har sin helt egen lakseart – eftertragtet af lystfiskere fra hele landet.

At alle i Vemb har ’naturen i baghaven’ har enkelte gjort til særlige attraktioner som Flamingo Naturpark og Fru Pedersens Have, der er eksempler på udflugtsmål.

Om byggegrundene

  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til kloak for så vidt angår afledning af spildevand
  • Priserne er ikke inklusive tilslutningsbidrag til el, vand og fjernvarme samt udgiften til etablering af anlæg til bortledning af overfladevand
  • Se byggegrunde på Humlevænget, Vemb
  • Se storparceller på Humlevænget i Vemb. Storparcellerne må kun anvendes til boligformål i form af tæt-lav boligbebyggelse (række- dobbelt- og gårdhuse eller lignende)

Billede af byggegrunde i Vemb

Naturoplevelser og kulturhistoriske seværdigheder

Her er du både del af et stort lokalsamfund på over 1.300 indbyggere og så tæt på naturoplevelser og kulturhistoriske seværdigheder, som man overhovedet kan komme som borger i Vemb.
Du er heller ikke langt fra Nissum Fjord området – ja faktisk ligger kysten kun 2,5 km væk.

Kommende boliger i området skal være såkaldt åben-lav bebyggelse mellem et og to etager, og med udstykningens terrænfald er der gode muligheder for at bygge med udsigt til Danmarks næstlængste å.

Og kan du ikke nøjes med at kigge på naturen, kan du også bruge den. Der er fx stier helt ned til åen, kælkebakke og legeplads i det grønne.

Lokal ambassadør

Vil du vide mere om området? Så kontakt Vembs lokale ambassadør.

Leif Herman Carøe
Mobil: 21653346
Mail: caroeleif@gmail.com