Vinderup Plejehjem

Vinderup Plejehjem

Vinderup Plejehjem er en selvejende institution under Danske Diakonhjem.

Plejehjemmet har en driftsaftale med Holstebro Kommune. Ligeledes visiterer Holstebro Kommunes Myndighed for Hjemmehjælp og Boliger beboere til plejehjemmet.

Plejehjemmet er beboernes hjem. Her skal være hyggeligt og fuld af hjertevarme. Plejehjemmet ligger midt i Vinderup og der er ikke langt til alle byens faciliteter. Der er plads til 24 beboere. Lejlighederne er store, lyse og handicapvenlige i stueplan. Der er fælles spisestue til dem, der har lyst til at spise sammen med andre, men også et the-køkken i hver lejlighed med plads til en spiseplads, hvis man ønsker at spise hjemme.

I tilknytning til Vinderup Plejehjem er der 17 ældreboliger. 

Vinderup Plejehjem har 41 boliger, der er fordelt på følgende vis:

  • 24 plejeboliger
  • 17 ældreboliger i tilknytning til plejehjemmet

Vi prioriteres hverdagslivet højt, - og her er selvbestemmelse, medbestemmelse og valgfrihed centrale værdier i de rammer, der skabes omkring borgeren.

De dygtige medarbejdere i køkkenet laver hver dag velduftende og velsmagende mad, som beboerne kan genkende.

Der foregår en del aktiviteter på hjemmet, som varetages af den daglige aktivitetsmedarbejder, ligeledes har hjemmet en meget stor vennekreds, som aktivt deltager i aktiviteter i huset og ud af huset. Der er både banko, gåture, busture, gudstjenester, madlavning, historiefortællinger og meget andet.

Det er vores målsætning at skabe et tillidsfuldt miljø, der er præget af ligeværdighed og respekt for det enkelte menneske, - og i den sammenhæng ønsker vi, at etablere et nært samarbejde mellem beboere, familie og personale, til gavn og glæde for den enkeltes hverdag.

Vinderup Plejehjem har pt. intet bruger- pårørenderåd.

Se vinderup-plejehjem.dk for yderligere oplysninger.

For at sikre at kvaliteten af plejeboligerne opfylder kravene, føres der tilsyn fra kommunens side og fra Sundhedsstyrelsen. 

Du kan læse mere om, hvordan vi fører tilsyn med plejeboliger/plejehjem i Holstebro Kommune.

Social og Sundhed

Vinderup Plejehjem

mail sundhed@holstebro.dk
phone 97441588

Grønningen 44
7830 Vinderup