Pædagog til Vinderup Børnehus

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
I Vinderup Børnehus, afdelingen Grønningen søger vi en 34 timers pædagoger til børnehaveafdelingen pr. 1. februar 2022.

Du er hjertevarm, engageret, fleksibel, tålmodig, positiv og en faglig kompetent pædagog med erfaringen og lyst til at arbejde indenfor 3-6 års området.

Du kan skabe nære relationer til børnene og arbejde efter principperne i DUÅ og "sprog i samspil". Du kan i samarbejde med kollegaer tilrettelægge en målrettet og udviklende hverdag med barnet i centrum. Du kan selvstændigt drive processer og gå forrest. Du er en person, der kan holde et positiv syn på tingene og som bidrager med god energi og optimisme.
Du er robust og arbejder med en åben og nysgerrig kommunikation til dine kollegaer og forældrene.

Udover de grundlæggende pædagogiske kompetencer har du særlig interesse indenfor et aktiv ude liv eller bevægelse.

I Vinderup Børnehus er vi inspireret af Reggio Emilia og har særlig fokus på barnets 100 sprog og rummet som den tredje pædagog. Vi ønsker at pirre til børnenes nysgerrighed ved, at give børnene alsidige udviklingsmuligheder i hverdagen. Vi arbejder med konceptet "Fri for Mobberi".

I din ansøgning skal du give bud til hvordan du arbejder med voksenrollen og hvordan du bidrager til en høj kvalitet i løsningen af kerneopgaven.

Vinderup Børnehus består af 2 afdelinger. Grønningen med ca. 60 børnehavebørn og 20-25 vuggestuebørn og Børnebakken med ca. 45 børnehavebørn. Vi arbejder på, at fremme faglige fællesskaber afdelinger imellem og som ansat i Vinderup Børnehus skal man kunne varetage opgaver i alle afdelinger.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med BUPL og Holstebro kommune.

Ansøgningsfrist

9. december 2021.

Vi forventer at holde samtaler den 15. december 2021.

 

Deadline for ansøgning

09. december 2021 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up