Byggegrunde i Søparken, Ulfborg

Salgspriser inklusiv moms

 

Søparken, 3. del

Nr. 47, 2380 m2, 370.000 kr.
Nr. 57, 1910 m2, 314.000 kr.
Nr. 59, 1593 m2, 279.000 kr.
Nr. 61, 1950 m2, 321.000 kr.
Nr. 71, 1858 m2, 310.000 kr.

Se stort kort 
Se byggegrunde på Korsvang, Ulfborg Kirkeby
Se byggegrunde på Odinsvej, Ulfborg

Kontakt os

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø
9611 7554
teknik.miljoe@holstebro.dk

Reservér eller køb en grund

Det er muligt at reservere en grund i 4 uger. I områder med mindre efterspørgsel vil der være mulighed for at forlænge reservationen med 4 uger, såfremt der ikke er andre der er interesseret i grunden.
Det er gratis at reservere en grund. 

Du kan ringe eller skrive til os, hvor du oplyser hvilken grund du ønsker at reservere.

Ved et køb vil Holstebro Kommune sende dig en købsaftale, som du skal underskrive og returnere inden 14 dage.

Om Ulfborg

Ulfborg er med sine ca. 2000 indbyggere den største by i den vestlige del af Holstebro Kommune. Byen har formået at holde fast i et aktivt handels- og erhvervsliv med både specialbutikker, supermarkeder samt små og større virksomheder.

I byen er der Borgerservice og bibliotek. Der er dagpleje og daginstitutioner til de små, og Ulfborg Skole med overbygning tager sig af de lidt større og har tilhørende SFO. På AMU-centret kommer folk fra nær og fjern på kurser inden for bygge og anlæg, landtransport, asfalt, det grønne område mm.

Desuden er der plejeboliger til ældre i tilknytning til Ulfborg Aktiv Center. Og byens moderne lægehus med tre klinikker åbnede i 2013.
Se flere nyheder og information på Ulfborgportalen.

Fritidsaktiviteter og kulturliv

I Ulfborg og opland er indbyggerne gode til at arbejde sammen og få ting til at ske. Det ses bl.a. på de mange foreninger, hvor frivillige ildsjæle samles om fælles interesser – fx i Ulfborg Borgerforening og Vestjysk Kunstforening.

De sportslige og kulturelle aktiviteter er forankret i:

I Tinghuset, som er i det gamle rådhus, er der foredrag, udstillinger, koncerter og andre kulturelle events. Tinghuset rummer også fx musikskole, egnshistorisk studiecenter og kontorer – Borgerservice, boligforening og DGI.

En aktiv hverdag

Vestjydsk Fritidscenter er rammen om sport og motion inde og ude. Centret har både idrætshal, en nyere multihal og fitness m.m. Det har også et 1450 kvadratmeter svømmecenter, som med tre forskellige bassiner, rutsjebane og puslepladser for de små giver mulighed for mange oplevelser for hele familien.

Teen Town er samlingssted for byens unge. Her er der bl.a. parkour, streetbasket, bålplads og trampoliner.

Ulfborg Marked har været afholdt hvert år i august siden 1840. I løbet af de fire markedsdage er der bl.a. dyre- og kræmmermarked, koncerter, tivoli og ungdomsfest.

Skønne naturoplevelser

Ulfborg er omgivet af den særegne hede og marklandskaber. Få minutters kørsel fra byen er der også plantager og skov i bl.a. Husby og Stråsø. Og der er kun 5-10 minutters kørsel til strandene, klitterne og bruset ved Vesterhavet og Nissum Fjords mere stille vande.

Alle steder er der masser af muligheder for at bruge naturen til ren afslapning, lystfiskeri eller til at vandre, løbe, cykle, sejle eller dyrke andre former for motion. Fx på mountainbikebanen og i skydecentret i skoven øst for Ulfborg.

Transport og afstande

Du kan komme til og fra Ulfborg med både tog og busser.

I og omkring byen er der gode stisystemer, så man kan komme nemt og sikkert til og fra fx skole, fritidsaktiviteter og indkøb

Følgende transporttider er ca.-tider i bil:

  • Holstebro 20 min.
  • Ringkøbing 20 min.
  • Vesterhavet 10 min.
  • Herning 45 min.
  • Billund Lufthavn 1½ time

Om byggegrundene