Social Vejviser - Rådgivning i Holstebro og omegn

Her finder du information om forskellige muligheder for rådgivning i Holstebro og omegn for dig, som har udfordringer i hverdagen. Dine udfordringer kan spænde bredt fra psykisk sygdom eller psykisk sårbarhed til omstændigheder i din familiesituation som f.eks. skilsmisse.

Det sociale akuttilbud

Det sociale akuttilbud er for dig, som er over 18 år og oplever en akut krise og derfor har behov for støtte fra en professionel medarbejder.

Du kan ringe til akuttelefonen på tlf. 20936488 fra kl. 07.00-22.00.

Du har også mulighed for at aftale en personlig samtale.

Det sociale akuttilbud er for borgere bosat i Lemvig, Holstebro eller Struer Kommune. Det sociale akuttilbud er en del af Psykiatrien i Nordvest.

Adresse: Center for Sundhed, Stationsvej 35, 7500 Holstebro.

Hjemmeside: www.holstebro.dk/detsocialeakuttilbud

Social anonym borgerrådgivning

Social anonym borgerrådgivning er et tilbud til dig, som er over 18 år og har brug for vejledning og at blive guidet i forhold til eksempelvis breve, skilsmisse og akut boligmangel grundet sygdom/tvangsflytning.

Du har mulighed for at være anonym i forbindelse med rådgivningen, som varetages af socialrådgivere fra Visitation og Rådgivning, Holstebro Kommune.

Social anonym borgerrådgivning foregår torsdage mellem kl. 14.00-16.30 i Center for Sundhed, Stationsvej 35, 7500 Holstebro. Du skal henvende sig i informationen, som vil vise dig vej. 

Du kan også ringe på tlf. 96117581.

Adresse: Center for Sundhed, Stationsvej 35, 7500 Holstebro.

Hjemmeside: www.holstebro.dk/fremskudt_socialrådgivning

Anonym rådgivning i Kultur og Frivillighuset

Kultur og Frivillighuset tilbyder anonym rådgivning. De frivillige rådgivere kan hjælpe dig, hvis du skal skilles, mangler overblik over din økonomi, har brug for hjælp til at kontakte offentlige myndigheder eller forstå breve osv. 

Du skal kontakte Kultur og Frivillighuset for at booke en tid til rådgivning.

Adresse: Nygade 22, 7500 Holstebro

Tlf. 97413055

Hjemmeside: www.kulturogfrivillighuset.dk

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen tilbyder forskellige typer af rådgivning – f.eks. rådgivning for nye sårbare familier samt økonomisk rådgivning og retshjælp til familier i sårbare situationer. Rådgivningen kan foregå over telefon eller ved fysisk møde i f.eks. Aarhus eller Aalborg.

Se mere på Mødrehjælpens hjemmeside: www.moedrehjaelpen.dk

Adresse: Nygade 3, 7500 Holstebro

Tlf. 93868117

Center for Seksuelt Misbrugte Midt Nord (CSM Midt Nord)

Center for Seksuelt Midtbrugte hare en række aktiviteter og tilbud, til dig, der enten selv har været udsat for seksuelle overgreb eller er pårørende.

Du har bl.a. mulighed for at ringe til en rådgivningstelefon, chatte med en frivillig rådgiver, deltage i en åben café mv.

Du kan ringe til rådgivningstelefonen på tlf. 27831904. Rådgivningstelefonen er åben mandag kl. 16.30-19.30 samt tirsdag og torsdag kl. 10.00-14.00.

Læs mere om mulighederne på hjemmesiden: www.csm-danmark.dk

Mentorshoppen

Mentorshoppen er for unge mellem 18-30 år. Hos Mentorshoppen kan du få en frivillig mentor til at støtte og hjælpe dig i dagligdagen med at tilegne dig de kompetencer, du skal bruge for at gennemføre en uddannelse eller fastholde et arbejde.

Adresse: Danmarksgade 3, 7500 Holstebro

Tlf. 23351389

Find Mentorshoppen på Facebook.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 16. december 2020 af Elisabeth Haahr Christensen