Iværksætteri

For dig, der ønsker at starte egen virksomhed, tilbyder STARTVÆKST Holstebro individuel vejledning samt introduktionsmøder og iværksætterkurser.

Find meget mere information på Virksomhedsguiden.dk

Erhvervskontakten

phone96117025

mailerhverv@holstebro.dk

Før du starter virksomhed

På STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du startvejledninger, som guider dig gennem opstarten. Herudover finder du de grundlæggende værktøjer, som du får brug for, fx kontrakter, aftaler, forretningsplan, SWOT-analyse m.m.

Gratis kursus for iværksættere

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller er du lige opstartet? Så gå ikke glip af det gratis iværksætterkursus, hvor du bliver klædt på i forhold til forretningsplan, salg, markedsføring, jura, finansiering m.m.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på STARTVÆKST Holstebros hjemmeside

 STARTVÆKST Holstebros hjemmeside

 

 

Sådan får du hjælp og vejledning

Er du iværksætter eller ved at starte egen virksomhed i Holstebro, og har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakt STARTVÆKST Holstebro, som bl.a. er behjælpelig med iværksættervejledning og hjælp til udarbejdelse af forretningsplan m.m.

Kurser og events

STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du også en oversigt over forskellige kursus- og uddannelsestilbud, der er målrettet iværksættere og innovative virksomheder.
Mangler du noget mere konkret som fx regnskabs- eller hygiejnekursus, så tilbyder Uddannelsescenter Holstebro mange forskellige kurser tilpasset virksomhedernes behov. 

Erhvervskontakten

Det skal være så nemt som muligt for virksomheder at komme i kontakt med Holstebro Kommune. Erhvervskontakten finder rundt i det kommunale system og sørger for, at du kommer i forbindelse med den rigtige medarbejder.
Ring til Erhvervskontakten på tlf. 96117025 mandag - fredag 8.30 - 15.30 eller skriv på erhverv@holstebro.dk.

 

Nupark

Nupark i Holstebro er et af de stærkeste iværksætter- og udviklingsmiljøer i Danmark.

Her finder du STARTVÆKST Holstebro og et bredt udvalg af rådgivere inden for jura, markedsføring, økonomi og meget mere.

Der er også kantine og adgang til små og store mødelokaler. 

keyboard_arrow_up