Iværksætteri

For dig, der ønsker at starte egen virksomhed, tilbyder STARTVÆKST Holstebro individuel vejledning samt introduktionsmøder og iværksætterkurser.

Erhvervskontakten

Erhvervskontakten tilbyder en hjælpende hånd og guider dig til den rigtige medarbejder.

Alle spørgsmål og henvendelser er velkomne.

Kontakt os

Erhvervskontakten 9611 3983

erhvervsservice@holstebro.dk

Før du starter virksomhed

STARTVÆKST Holstebro finder du startvejledninger, som guider dig gennem opstarten.

Herudover finder du de grundlæggende værktøjer, som du får brug for, fx kontrakter, aftaler, forretningsplan, SWOT-analyse og meget mere.

Find meget mere information på Virksomhedsguiden.dk

BroPas iværksættermiljø

Iværksættermiljø med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation. Skal skabe ny vækst, arbejdspladser og erhvervsudvikling.

Iværksættere og virksomheder kan få adgang til fokuseret og specialiseret viden, værksteder og cirkulære materialer samt adgang til vejledning og kapital fremskaffelse. 

BroPas har til huse på Slagteriet.

Mere om BroPas

Gratis kursus for iværksættere

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller er du lige opstartet? Så gå ikke glip af det gratis iværksætterkursus, hvor du bliver klædt på i forhold til forretningsplan, salg, markedsføring, jura, finansiering m.m.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på STARTVÆKST Holstebros hjemmeside

 STARTVÆKST Holstebros hjemmeside

Sådan får du hjælp og vejledning

Er du iværksætter eller ved at starte egen virksomhed i Holstebro, og har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakt STARTVÆKST Holstebro.

STARTVLÆKST Holstebro kan hjælpe dig med iværksættervejledning og hjælp til udarbejdelse af forretningsplan og meget mere.

Kurser og events

STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du også en oversigt over forskellige kursus- og uddannelsestilbud, der er målrettet iværksættere og innovative virksomheder.

Mangler du noget mere konkret som fx regnskabs- eller hygiejnekursus, så tilbyder Uddannelsescenter Holstebro mange forskellige kurser tilpasset virksomhedernes behov. 

Erhvervskontakten

Det skal være så nemt som muligt for virksomheder at komme i kontakt med Holstebro Kommune. Erhvervskontakten finder rundt i det kommunale system og sørger for, at du kommer i forbindelse med den rigtige medarbejder.

Ring til Erhvervskontakten på tlf. 9611 3983 mandag - fredag 8.30 - 15.30 eller skriv på erhvervsservice@holstebro.dk.

Nupark

Nupark i Holstebro er et af de stærkeste iværksætter- og udviklingsmiljøer i Danmark.

Her finder du STARTVÆKST Holstebro og et bredt udvalg af rådgivere inden for jura, markedsføring, økonomi og meget mere.

Der er også kantine og adgang til små og store mødelokaler.