Iværksætteri

For dig, der ønsker at starte egen virksomhed, tilbyder STARTVÆKST Holstebro individuel vejledning samt introduktionsmøder og iværksætterkurser.

STARTVÆKST Holstebro er gratis erhvervsservice, herunder vejledning af iværksættere og virksomheder. På STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du din lokale konsulent, der er behjælpelig i processen. Her kan du også læse mere om iværksætterkurset, som starter i februar og er gratis!

 

Erhvervskontakten

phone96117025

mailerhverv@holstebro.dk

Før du starter virksomhed

STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du startvejledninger, som guider dig gennem opstarten. Herudover finder du de grundlæggende værktøjer, som du får brug for, fx kontrakter, aftaler, forretningsplan, SWOT-analyse m.m.

Walk-In Iværksættervejledning

Med Walk-In Iværksættervejledning kan du som ny iværksætter komme ind fra gaden og stille spørgsmål og få sparring på din forretningsidé hos business coach Allan Hedegaard. 

Mød Allan i inkubatormiljøet i Nupark. Du kan med fordel lave en aftale på tlf.: 96127200

 

StartNu Iværksættermiljø

Start din virksomhed i et åbent kontorfællesskab i Nupark med kolleger og business coach. Du deltager i iværksættermiljøets aktiviteter og netværk og får sparring fra professionelle rådgivere og erfarne virksomhedsledere. 

 

Sådan får du hjælp og vejledning

Er du iværksætter eller ved at starte egen virksomhed i Holstebro, og har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakt STARTVÆKST Holstebro, som bl.a. er behjælpelig med iværksættervejledning og hjælp til udarbejdelse af forretningsplan m.m.

 

Mød business coach og besøg StartNu Iværksættermiljø

Kurser og events

STARTVÆKST Holstebros hjemmeside finder du også en oversigt over forskellige kursus- og uddannelsestilbud, der er målrettet iværksættere og innovative virksomheder.
Mangler du noget mere konkret som fx regnskabs- eller hygiejnekursus, så tilbyder Uddannelsescenter Holstebro mange forskellige kurser tilpasset virksomhedernes behov. 

Følg med

STARTVÆKST Holstebro udsender løbende nyheder for dig, der overvejer at starte virksomhed og for virksomheder, der gerne vil skabe vækst.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag spændende information om events, nyttige tips og erhvervsnyheder.

Holstebro IværksætterNetværk

Holstebro IværksætterNetværk er et netværk for iværksættere i Holstebro Kommune. Netværket mødes for at udveksle idéer, erfaringer og nyttig viden om virksomhedsstart og drift.
Læs mere om Holstebro Iværksætternetværk på LinkedIn og Facebook

Erhvervskontakten

Det skal være så nemt som muligt for virksomheder at komme i kontakt med Holstebro Kommune. Erhvervskontakten finder rundt i det kommunale system og sørger for, at du kommer i forbindelse med den rigtige medarbejder.
Ring til Erhvervskontakten på tlf. 96117025 mandag - fredag 8.30 - 15.30 eller skriv på erhverv@holstebro.dk.

 

Nupark i Holstebro er et af de stærkeste iværksætter- og udviklingsmiljøer i Danmark. Her finder du StartNu Iværksættermiljø, der hjælper iværksættere i gang med vækst.

Walk-In Iværksættervejledning, STARTVÆKST Holstebro og Erhvervshus Midtjylland er ligeledes at finde i Nupark sammen med et bredt udvalg af rådgivere inden for jura, markedsføring, økonomi og meget mere. Der er også kantine og adgang til små og store mødelokaler.

Se et par introduktionsvideoer af Nupark herunder (videoerne åbner i YouTube)

Introduktionsvideo

Video 1

Video 2

Video 3

 

 

keyboard_arrow_up