Glade familier i bevægelse

Familier i Holstebro Kommune får nu mulighed for at deltage i et gratis fritidstilbud, hvor hele familien kan være sammen omkring idrætsaktiviteter. Tilbuddet startes op i områderne Ulfborg, Vinderup og Holstebro og bygger på tre grundsten: 

Familie

Fællesskab

Fritid

Vi starter i februar 2019 i Vinderup området.

Er I en familie med børn under 18, som har svært ved at holde fast ved en aktiv livsstil?Så har I mulighed for at deltage i Familie-Fællesskab-Fritid.
Vi søger lige nu 10 børnefamilier i Vinderup området, hvor størstedelen af familien ikke er idrætsaktive. Med idrætsaktiv menes både foreningsidræt, selvorganiseret idræt og kommercielle idrætstilbud – dvs. alle former for struktureret fysisk aktivitet.

Tilmeld jer her

 

Baggrund for projektet:

De 30-39 årige i Holstebro Kommune er en smule mindre fysisk aktive end resten af borgerne i kommunen. En af grunden hertil kan være, at de ønsker at bruge deres tid hjemme med familien. Det kan være vanskeligt at finde tid og overskud til træning i disse år. Det forsøger Holstebro Kommune og DGI Vestjylland nu at gøre noget ved.

Familie – Fællesskab – Fritid er et projekt, hvor familier med børn, der ikke dyrker en fritidsaktivitet, gratis kan prøve flere aktiviteter i forskellige idrætsforeninger. Hele familien deltager i aktiviteterne, så både børn og forældre kan få inspiration til mere bevægelse i hverdagen og forhåbentlig finde en idrætsgren de har lyst til at gå til.

Visionen med projektet er at give børnefamilier der ikke er en del af de aktive foreningsliv, mulighed for at opnå succesoplevelser, bevægelsesglæde og fællesskaber i deres fritid.

Har du spørgsmål eller andet?

Projektkoordinator, Michael Laursen,
92 43 53 73 - michael.laursen@dgi.dk

Helena Gouliaev
keyboard_arrow_up