Pædagogmedhjælper til specialundervisning/SFO

Pædagogmedhjælper til specialundervisning/SFO

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Er du interesseret i specialpædagogik og har du lyst til at blive en del af en velfungerende skole og SFO?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi lægger vægt på, at du har indlevelsesevne, evne til at omsætte og formidle ideer i hverdagen, og at du kan følge dagens struktur og tilgodese elevernes behov. Det er vigtigt, at du brænder for det pædagogiske arbejde såvel ude som inde. Flair for IT er nødvendigt. Du skal være klar til at blive en vigtig, professionel og stabil relation for eleverne.

Pædagogisk erfaring er en fordel, men andre relevante erfaringer kan ligeledes veje tungt.

Elevgruppen

Specialkompetence Holstebro er en specialskole, der rummer afdelingerne Storå, Nørreland og Ellebæk. Vi underviser børn, der er visiteret til et skærmet undervisningstilbud, og børn der ikke profiterer af en tilknytning til almenområdet. Det kan være børn med generelle indlæringsvanskeligheder, autisme eller kognitive funktionsnedsættelser i sammenhæng med forskellige syndromer.

Tværfagligt samarbejde

Vi forventer fleksibilitet og godt humør – og at du er indstillet på at arbejde tværfagligt, idet skolen rummer flere faggrupper som lærere, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter, pædagogmedhjælpere og administrative /servicemedarbejdere.
Arbejdet med eleverne er organiseret i selvstyrende teams. Det er derfor en forudsætning, at du er en aktiv medspiller i teamsamarbejdet.
Pædagogmedhjælperens rolle bliver at støtte op om undervisningen, aktiviteter, yde personlig hjælp, klargøring/oprydning, tilsyn mm. i tæt samarbejde med det øvrige personale.

Om Specialkompetence Holstebro

Skolen er organiseret med Indskoling, Mellemtrin, Udskoling og på Storå en Multiklasse for elever med multiple handicaps, samt en ny afdeling for elever, der har brug for en særlig skærmet skoledag. Derudover har skolen fire SFO’er tilknyttet afdelingerne Storå, Nørreland og Ellebæk. Vi er en skole/SFO, hvor læring – fællesskab – trivsel er udgangspunktet i vores arbejde med livsduelighed.

I øjeblikket underviser vi i alt ca. 260 elever, og der er ca. 160 ansatte.

Du kan også læse om os på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Vi søger et antal pædagogmedhjælper på 34 timer om ugen ugen til afdeling Nørreland og afd. Storå.

Der er tale om faste stillinger.

Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

21. juni 2023 kl. 08.00

Vi afholder ansættelsessamtaler 26. juni 2023.

Eventuelle spørgsmål vedr. stillingerne kan ske ved henvendelse til teamleder: Mette Toft Pedersen, Vibeke Jeppesen eller Jesper Have Bjerresgård på telefon 96 11 53 30.

Deadline for ansøgning

21. juni 2023 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up