Nyhedsoversigt

Familiehuset holder til på Døesvej 54E i Holstebro – en del af den tidligere Skt. Jørgens Skole.11 sep 2023
Børn Familie

Nu åbner Familiehuset Holstebro

Fra 18. september tilbyder Familiehuset Holstebro støtte, vejledning og netværk til gravide og familier med børn i alderen 0-6 år. De første medarbejdere er allerede rykket ind i lokalerne på Døesvej i Holstebro.

De ældste elever i Holstebro Kommunes folkeskoler får nu bedre muligheder for at komme i erhvervspraktik.8 sep 2023
Børn Unge Uddannelse

Flere skoleelever på vej i praktik – nu skal der findes praktikpladser

Holstebro Kommunes Børne- og Familieudvalg har opfordret skolerne til at udbygge samarbejdet med erhvervslivet og i højere grad tilbyde de ældste elever at komme i erhvervspraktik. Udvalgsformand håber, at virksomhederne er klar til at åbne dørene for de unge.

Foto: Jydske Dragonregiment31 aug 2023
Familie Arbejdsmarked Socialområdet

Nyt veteranhus ser dagens lys i Holstebro

Byrådet har netop givet et tilskud til renovering af et kommende Veteranhus, der kommer til at ligge centralt i Holstebro og skal være et samlingssted for veteraner og deres pårørende.

Lene Ettrup er ny skoleleder i Skave fra 15. oktober.30 aug 2023
Børn Unge

Ny skoleleder for Skave Skole og Børnehus

Lene Ettrup begynder 15. oktober som leder af Skave Skole og Børnehus, og dermed siger hun farvel til det tilsvarende job i Staby. Hun har stor erfaring som skoleleder og bor i forvejen i lokalområdet.

Udviklingschef Louise Langbak Hansen fra Vestforsyning på rensningsanlægget i Holstebro. Foto: Jens Bach/Vestforsyning.30 aug 2023
Klima Forsyning

Vandet fra dit toilet kan blive helt afgørende

Der skal bruges enorme mængder vand til de kommende PtX-anlæg i Holstebro Kommune, og her kan man altså ikke bare pumpe løs af vores fælles drikkevand.

Temaet er i 2023: Humor, Leg og Latter (Foto: Klassiske dage)25 aug 2023
Kultur

Musikkens internationale verdenskunstnere byder op til Humor, Leg og Latter

Klassiske Dage inviterer for 18. gang til musikalske oplevelser på allerøverste hylde. Læs om det festlige festivalprogram og bestil din billet i dag.

Foto: Tidligere tv-direktør Ivar Brændgaard bliver ny formand for Dansk Talentakademi i Holstebro.23 aug 2023
Kultur Uddannelse

Formandsskifte i Dansk Talentakademis bestyrelse

Den nuværende bestyrelsesformand for Dansk Talentakademi, Michael Christiansen, ønsker at udtræde af bestyrelsen. Ivar Brændgaard træder ind i bestyrelsen og overtager formandsposten.

Signe på 2½ år gav den gas i sæbeboblerne, da Dagplejehuset blev indviet.18 aug 2023
Børn Familie

Dagplejehuset indviet med sæbebobler og taler

Torsdag blev Holstebro Kommunes nye gæstehus for dagplejen indviet. Gæstehuset i Holstebro vil styrke kommunens dagplejetilbud og skabe en ekstra tryg ramme for dagplejebørn og deres forældre.

Børne- og Familieudvalget sammen med dagens gæster fra Ankestyrelsen.17 aug 2023
Børn Familie

Børne- og Familieudvalget får godt indblik i Ankestyrelsens arbejde

Ankestyrelsen behandler klager over kommunerne, men understøtter også læring og vidensopbygning. Derfor var Ankestyrelsen inviteret med på udvalgsmøde.

Tegner og forfatter Anders Morgenthaler deltager i Klimahandlingsdag 2023 og er også med i en kampagne, som skal udbrede kendskabet til Holstebro Kommunes klimahandlingsplan.11 aug 2023
Klima

Holstebro Kommune inviterer til Klimahandlingsdag 2023

Byrådets ambitiøse plan for en klimaneutral fremtid kræver handling fra både politikere og borgere. 7. september kan alle få inspiration til at leve mere klimabevidst, når blandt andre tegneren og forfatteren Anders Morgenthaler er med til at sætte fokus på klimavenlige valg.

Frilandsmuseet nærmer sig niveauet for besøgende fra før coronatiden med nedlukninger og restriktioner. Arkivfoto: Frilandsmuseet Hjerl Hede8 aug 2023
Kultur Turisme

Trods historisk våd juli: Flere gæster på Hjerl Hede i sommer

For første gang i flere år går sommerens besøgstal frem på Frilandsmuseet Hjerl Hede i Vestjylland. Næsten 26.000 gæster har oplevet sommerens levendegørelse.

Studerende i fuldgang med et spil Roundnet (Spikeball).30 maj 2023
Sport Bevægelse Uddannelse

Roundnet er kommet til Holstebro

Tilflytter tog spillet, som er en pause for hjernen, med til Holstebro og viste den frem for de studerende på VIA University College Campus Holstebro.

Sprogcentret Holstebro. Lemvig og Struer ligger i Danmarksgade23 maj 2023
Erhverv Arbejdsmarked

Sprogcentret har inspireret Reformkommissionen

I dag kom Reformkommissionen med anbefalinger til at hjælpe flere udsatte borgere i gang på arbejdsmarkedet. Danskundervisning af ukrainere på sprogcentret i Holstebro har inspireret kommissionen, og indsatsen bliver uddybet i en podcast.

Det Blå Flag er garanti for en ekstra god badestrand eller havn.23 maj 2023
Turisme Fritid Natur

Blå Flag på tre af kommunens strande

Flagene fortæller om gode forhold og rent badevand på strandene. Alle kan være med, når det Blå Flag hejses i Thorsminde 5. juni kl. 11.

:  Projektkoordinator Ulla Soon-Ja Jespersen fra Holstebro Bibliotek sætter spot på klima, kunst og poesi i undervisningsprojektet ’Ordforbindelse’.11 maj 2023
Unge Kultur Klima

600 unge, 16 kunstnere og 8 biblioteker i gigantisk skrive- og kunstprojekt der bliver til bog

Hvad sker der, når unge udtrykker sig gennem kunst og litteratur? Hvilke ideer og følelser har de unge, når det gælder klima og globale forandringer? Hvordan kan ord omsættes til poesi og dermed beskrive tanker om klimaet?

Mødrehjælpen står klar med Udstyrspas i 2023.11 maj 2023
Børn Unge Sport Fritid

Udstyrspas igen en mulighed

Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro gør det igen muligt for børn og unge at starte til fritidsaktiviteter med nyt udstyr.

1 2 3