Nyhedsoversigt

:  Projektkoordinator Ulla Soon-Ja Jespersen fra Holstebro Bibliotek sætter spot på klima, kunst og poesi i undervisningsprojektet ’Ordforbindelse’.11 maj 2023
Unge Kultur Klima

600 unge, 16 kunstnere og 8 biblioteker i gigantisk skrive- og kunstprojekt der bliver til bog

Hvad sker der, når unge udtrykker sig gennem kunst og litteratur? Hvilke ideer og følelser har de unge, når det gælder klima og globale forandringer? Hvordan kan ord omsættes til poesi og dermed beskrive tanker om klimaet?

Mødrehjælpen står klar med Udstyrspas i 2023.11 maj 2023
Børn Unge Sport Fritid

Udstyrspas igen en mulighed

Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro gør det igen muligt for børn og unge at starte til fritidsaktiviteter med nyt udstyr.

Foto: Colourbox11 maj 2023
Serviceinfo

Borgerservice holder ekstra åbent

I Borgerservice Holstebro kan du tre lørdage i juni få lavet pas.

Contain Art Sound11 maj 2023
Kultur

Alt kan ske – kom og se

En container kommer til Holstebro, og bliver fyldt med kunst, kultur og lyde. Stort kulturprojekt udfolder sig i seks midt- og vestjyske kommuner.

Billedtekst: Byd ind med sommerferieaktiviteter for børn og unge21 apr 2023
Børn Unge Fritid

Giv børnene en sjov sommer med ferieaktiviteter

Nu er der ’open call’ for foreninger, institutioner og andre aktører til det digitale sommerferiekatalog med aktiviteter for børn og unge.

Billedtekst: Det slut med at sige 58 tusind-og-et-eller-andet. Nu er der over 59.000 indbyggere. (Fotograf Ole Mortensen)20 apr 2023
Bosætning

Holstebro Kommune har rundet 59.000 indbyggere

25. april, kl. 15.00-16.00 fejrer kommunen den runde milepæl med kaffe og kage i Holstebro, Ulfborg og Vinderup.

Anne-Mette Vendelbo er ny leder af Videncenteret i Børn og Unge.19 apr 2023
Børn Unge

Ny leder af Videncenteret i Børn og Unge

Anne-Mette Vendelbo er pr. 1. maj ansat som leder af Videncenteret. Hun er en erfaren leder og har de seneste måneder været konstitueret i stillingen.

Foto fra Det Jyske Musikkonservatorium12 apr 2023
Kultur Uddannelse

Musikkonservatoriet klar med første hold studerende i Holstebro

Det Jyske Musikkonservatoriums nye afdeling i Holstebro har optaget det første hold studerende på bacheloruddannelsen ”Rytmisk Musik og Samskabelse”.

Fuldgang i Grøn Bazar 20233 apr 2023
Sport Fritid Miljø

260 kg. sportstøj og -udstyr skiftede hænder

Sportstøj og -udstyr kom andre til gode til Grøn Bazar

Kort der viser afspærring af p-plads ved Slagteriet i Holstebro31 mar 2023
Byudvikling Veje

P-plads ved Slagteriet spærret fra 3. april

Nu bliver der taget hul på et stort byrumsprojekt ved Slagteriet. Derfor er der spærret for indkørsel til den nordlige parkeringsplads mod Struervej frem til sommerferien.

Billedtekst: Festivalen Jazz Nights i Holstebro har fået støtte fra Kulturpuljen. Foto fra Subhuset i efteråret.31 mar 2023
Kultur

Kulturpuljen åbner for ansøgninger

Nu kan foreninger, institutioner og andre ikke-kommercielle aktører søge penge til projekter og aktiviteter gennem fem underpuljer hos Kultur- og Fritidsudvalget.

Entreprenører er i gang med at forberede byggeriet af en ny transformatorstation, som skal behandle strøm fra den nye Thor Havvindmøllepark.28 mar 2023
Klima Forsyning Erhverv

Ny milliondyr højspændingsstation skal sende strøm fra havvindmøller på nettet

Store investeringer i vedvarende energi i Vestjylland. Solcelleparker og vindmøller på land i Holstebro leverer en betragtelig del af den danske elforsyning.

Jeanett Timmermann er ny skoleleder i Vemb.24 mar 2023
Børn Unge

Ny skoleleder for Vemb Skole og Børnehus

Jeanett Timmermann er ansat som ny skoleleder for Vemb Skole og Børnehus fra 1. maj. Hun bor i forvejen i Holstebro Kommune, hvor hun også tidligere har været lærer.

Skoleleder Helle Brink glæder sig sammen med Ebbe og Sofia fra 6. klasse over, at det i høj grad er lykkedes at få alle elever til at engagere sig i trivselsarbejdet på Skave Skole.21 mar 2023
Børn Unge

Elever står sammen mod mobning og sætter fokus på at tale pænt

Skave Skoles arbejde med skoletrivsel bliver bemærket af Skolestyrken og Alliancen mod mobning, som Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet står bag. Eleverne tager selv ansvar, og det gør en stor forskel, siger skolelederen.

Billedtekst: Direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen, Janne Thomsen fra Klassiske Dage og rektor for scenekunstskolen, Emmet Feigenberg10 mar 2023
Kultur Uddannelse

Knudsens bliver hjemsted for Scenekunstskolens danseuddannelse

Den Danske Scenekunstskoles bacheloruddannelse i dans og koreografi rykker ind på ”Knudsens” i Holstebro. Musikteatret Holstebro, Klassiske Dage og skolen ser frem til nye kultursamarbejder.

Billedtekst: I dag fik Lærke Bech Pedersen besøg af borgmester H.C. Østerby, som overrakte præmien og roste hende for den flotte inspiration til byens jubilæumslogo.9 mar 2023
Kultur

11-årige Lærke vandt byjubilæets logokonkurrence

Det blev en farverig tegning af Lærke Bech Pedersen fra Nørre Felding, som vandt konkurrencen om at finde det bedste grundlag for et logo til Holstebros 750 års byjubilæum i 2024.

1 2 3