Bibliobitterne
ved Holstebro Bibliotek

Kl. 13.20-13.45 og Kl. 14.20-15.00

For personale i skoler samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Bibliobitterne (Skole)

Tag på mission med Bibliobitterne, som er bibliotekets helt nye Augmented Reality-oplevelse for elever i 3. klasse. Du kan booke dette tilbud til din klasse, og formålet er, at præsentere biblioteket for eleverne.

Bibliobitterne har gemt sig i hele børnebiblioteket, og eleverne skal ved hjælp af Bibliobit-app’en finde ud af, hvor de er. Gennem den sjove app introduceres eleverne til forskellige genrer og områder i biblioteket, hvor de på egen hånd skal bevæge sig rundt for at finde dem.

Om bibliotekets læringsgruppe

Du kan møde Holstebro Biblioteks læringsgruppe, som består af erfarende bibliotekarer og skolelærere, som laver tilbud og undervisning for skoleklasser. Læs mere om bibliotekets tilbud til skoleklasser, og hvordan du booker til din klasse på holstebrobibliotek.dk/læringsunivers

Om Holstebro Bibliotek

På Holstebro Bibliotek har vi en ambition om, at de børn vi møder i vores Læringsunivers involveres og går glade og inspirerede fra biblioteket. Den samme ambition har vi, når vi er ’ude af huset’ for at lave bibliotek dér, hvor børnene færdes. Vi ønsker at skabe oplysning, læring og ikke mindst læselyst for eleverne i deres møde med biblioteket.