Sportsgalla 23

En hyldest til idrætten både dem, der står bag og til de mange dygtige idrætsudøvere, som i årets løb har været med til at sætte Holstebro på landkortet.

Sportsgalla 23

Holstebro Idrætsråd og Holstebro Kommune inviterer til Sportsgalla 23 i Gråkjær Arena fredag den 19. januar 2024 kl. 17.30.

I år er mulighed for både at deltage i spisningen og/eller være med, når showet starter kl. 19.45.

Konferencien er Claus Elgaard, som vil drible jer igennem en brag af en fest med store musikoplevelser, hædringer, prisuddelinger og inspirerende kulturelle indslag.
Klik her og se, hvad showet byder på

Hvad koster det?

  • Spisende deltagere inkl. showet: 275 kr.
  • Entrebillet til showet: Gratis

Køb billet her

Hædring af idrætsudøvere

For at komme i betragtning mht. at blive hædret som idrætsudøver, skal man i året forinden (1/12–22 til 1/12–23) have ydet én eller flere af følgende præstationer (i bedst mulig klasse uanset alderstrin):

  1. Vinder af DM eller NM ved officielle mesterskaber i et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund.
  2. Guld, sølv og bronzemedaljer vundet ved officielle europæiske- og verdensmesterskaber samt OL.
  3. Dansk pokalvinder for seniorhold.
  4. Vinder af større internationale turneringer (eks. Champions League).
  5. Deltagelse på et DIF anerkendt dansk landshold.
  6. Opnåelse af dansk rekord i en DIF anerkendt idrætsgren.
  7. Andre idrætspræstationer kan efter Holstebro Idrætsråds og Holstebro Elitesports vurdering sidestilles med pkt. 1 – 6.

Specielt for karate: Mesterskaber anerkendt af DKF og DIF samt internationale stilartsmesterskaber officielt anerkendt og akkrediteret af det I.O.C. anerkendte karateforbund WKF (kun karateforbund, som er I.O.C. anerkendt).

OBS: Mesterskaber, landsholdsdeltagelse og rekorder opnået inden for en begrænset gruppe, så som DGI, KFUMs idrætsforbund, DFIF og lignende accepteres ikke.

Idrætsudøveren repræsenterer en forening i Holstebro Kommune eller har tydelig tilknytning til Holstebro Kommune. Udøvers bopæl er ikke afgørende.

Indstil idrætsudøver

Kandidater kan indstilles ved at udfylde den digitale formular nedenfor.

Klik her for at indstille idrætsudøvere

Prisuddeling

Ved Sportsgalla 23 skal følgende kåres: Årets Idrætsnavn, Årets Leder, Årets Forening, Årets Talent og Årets Træner. Find mere information om priserne og hvordan kandidater indstilles ved at klikke på priserne herunder:

En jury bestående af repræsentanter fra Holstebro Idrætsråd samt Holstebro Elitesport gennemgår indstillingerne og udpeger den endelige vinder for hver pris. Vinderne offentliggøres ved Sportsgalla 23.