Teater er for alle aldre
ved Dansk Talentakademi

Kl. 11.45-12.45 og Kl. 10.30-10.55

For personale i dagtilbud samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Operaen i Midten

Teater er for alle - og kan gøre en forskel både for en gruppe og den enkelte!

Det har jeg oplevet personligt og ser det dagligt i mit virke som underviser og instruktør. I denne workshop vil jeg fortælle om min rejse fra hobby til professionel underviser, min praksis og introducere nogle af de øvelser som jeg gør brug af. Jeg vil have fokus på undervisningen af forskellige aldersgrupper, elever med udfordringer, og hvordan teater kan gøre en forskel hos jer.

Om Christina de Laurent Andersen

Mit navn er Christina de Laurent Andersen. Som 12-årig begyndte jeg i en teaterforening i Herning. Her lærte jeg glæden ved teatret, sammenholdet og den proces det er at arbejde med sig selv via dramafagets mange muligheder. Siden har jeg gjort min hobby til min levevej, og står nu med over 15 års erfaring som dramaunderviser for børn, unge og voksne i alle aldre. Jeg arbejder til dagligt som underviser på Dansk Talentakademi samt som freelance instruktør og underviser på flere forskellige produktioner og foreninger. 

Om Dansk Talentakademi

Dansk Talentakademi er en kunstskole for unge i alderen 16-25 år, hvor man kan dyrke og udvikle sit kunstneriske udtryk. Akademiet giver de optimale rammer, så de unge selv kan udfolde deres talent, dyrke nysgerrigheden og blive klogere på sig selv. Akademiet har 6 kunstneriske retninger; dans, film, forfatter, musik, kunst & design og musical & teater.