Opdag min egen klovn
ved Nordisk Teaterlaboratorium

Kl. 13.20-13.45 og Kl. 14.20-15.00

For personale i skoler samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Opdag min egen klovn (Skole)

Formålet med denne workshop er at sætte deltagerne i stand til at skabe og udtrykke sig uden brug af ord. Ved at bruge adskillige klovne- og mimeteknikker udvikler børnene deres kropslige udtryk og kreativitet samt samarbejde. Workshoppen er for de 6 til 10-årige.

Om skuespillerne

Gracia Rios er skuespiller og violinist. Hun studerede på Mountview University of drama school (London), hvor hun kom i kontakt med klovne for første gang. Siden da har hun brugt klovneteknikker i næsten alt sit arbejde som skuespillerinde.

Karin Ahlström er skuespiller, pædagog og trommespiller. Hun har været underviser siden 2009 med speciale i kropsudtryk og bevægelse. Hun har en Master i Montessori-pædagogik og en anden Master i Child-Adolescent Psychology. Hun har viden inden for akrobatik, pantomime, klovn, dans og rytmik.

Francesca Tesoniero er arkitekt og skuespillerinde. Hun var en del af teatergruppen Ikarus Stage Arts fra 2017 til 2021. I øjeblikket arbejder hun som skuespiller i Nordisk Teaterlaboratorium. Hun har også instrueret, bygget scenografi og stået for scenerekvisitter og skabelse af masker.

Om Nordisk Teaterlaboratorium

NTL (Nordisk Teaterlaboratorium), tidligere også kendt som Odin Teatret, er en institution, der har kørt i flere årtier, har stået for forestillinger, workshops og levendegjort kulturlivet i Holstebro Kommune. I dag er dets mål at holde dette arbejde i gang og bringe teaterviden til alle aldersgrupper, også til de yngste.