Man må ikke spise sine klassekammerater
ved Holstebro Bibliotek

Kl. 11.45-12.45 og Kl. 10.30-10.55

For personale i dagtilbud samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Man må ikke spise sine klassekammerater

Børnebiblioteket giver smagsprøver på anderledes litteraturformidling, som du kan booke til de ældste børn i børnehaven. Hør historien om dinosauren Rita, som har lidt startproblemer i skolen, da hun spiser sine klassekammerater på første skoledag.

Der læses højt af bogen ’Man må ikke spise sine klassekammerater’ af Ryan T. Higgins. Vi taler om, hvilke følelser Rita har, da hun skal begynde i skolen. Vi kigger på tegningerne og lærer at tegne ansigtsudtryk som viser glæde og bekymring.

Om Ulla Soon-Ja Jespersen

Master i børnelitteratur samt en bibliotekaruddannelse. Hun arbejder som børnebibliotekar og har en særlig interesse i børne- og ungdomslitteraturen. Den udgør unikke muligheder for at stimulere videbegær og følelsesliv.

Om Holstebro Bibliotek

På bibliotekerne i Vinderup, Ulfborg og Holstebro kan I låne bøger, sprogkufferter mv. I kan besøge bibliotekerne, lege på aktivitetsgulvet og spise madpakker. Hold øje medarrangementer og aktiviteter som er målrettet jeres børnegruppe. Få mere inspiration til sprogstimulering og aktiviteter på sprogsporet.dk og læs mere på holstebrobibliotek.dk.