Leg med film
ved Laura Søndergaard Isaksen

Kl. 11.45-12.45 og Kl. 10.30-10.55

For personale i dagtilbud samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Opdag min egen klovn (Dagtilbud)

Børnekulturgruppen tilbyder gratis filmkursus for personale i dagtilbud i efteråret 2023. Det er for dig, som vil inspireres til, hvordan du kan inddrage film og medier i din daginstitution. På denne workshop får du en introduktion til det 2-dages gratis kursus.

Filmpædagogik er en kreativ og sjov vej ind i arbejdet med digitale medier. Her sidder børnene ikke stille foran en skærm, men løber, tegner, klipper, fortæller og leger sig igennem en kreativ og æstetisk proces. Hør om The Animation Workshop/VIA UC’s erfaringer med stopmotion animation, som en kreativ, digital leg med udgangspunkt i de pædagogiske læreplanstemaer.

I workshopdelen vil du blive klædt på til selv at arbejde filmpædagogisk, og du introduceres til teknikken bag stopmotion, og når du selv skal lege med at lave film.

Om Laura Søndergaard Isaksen

Leder af Animated Learning Lab ved The Animation Workshop, Viborg. Hun er Animationspædagog og kandidat i pædagogisk filosofi.

Børnekulturgruppens filmmøder

Filmmøder er visninger af gode kortfilm til de yngste på det store lærred samt kompetenceudvikling for pædagogiske personale med et gratis 2-dages kursus i efteråret 2023.