Finansøkonomstuderende til Holstebro Kommune

Finansøkonomstuderende til Holstebro Kommune

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst

Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i Økonomi


Er du finansøkonomstuderende? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads kan tilbyde dig af muligheder? Så kan du komme i studiepraktik hos Holstebro kommune fra januar til marts 2025.

Dét kan du blive en del af

I Holstebro Kommune bygger vi bro. Til hinanden, til vores borgere og til vores samarbejdspartnere. Og også til de studerende som vi inviterer indenfor i vores organisation, og inkluderer i vores arbejdsfællesskaber.

Som finansøkonomstuderende er du velkommen til at sætte dit eget præg på din udvikling; fagligt såvel som menneskeligt. Du møder en udpræget grad af frihed under ansvar, og udviser du ansvarlighed og engagement og er faglig kompetent – møder du også rigtig mange muligheder for at indgå i spændende opgaver og givende relationer i din studiepraktik.

Hvad er du nysgerrig på?

Vil du arbejde i en stabsfunktion og prøve kræfter med budgetopfølgning, regnskabsopgaver, business-intelligence, udvikling af arbejdsgange, analyse-, controlling- og økonomistyringsopgaver? Både rutineopgaver og større udviklingsprojekter med store datamængder, analyser og digitaliseringsmuligheder?

Hvad møder du?

Du bliver mødt med en forventning om, at du tager ansvar for egen uddannelse, udviser høj grad af professionalisme og respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier ved Holstebro Kommune.

Til gengæld tilbyder vi en organisation med mange faggrupper og samarbejdsflader, en helt særlig og inkluderende kultur, spændende opgaver og projekter, og super gode rammer for dygtiggørelse og sparring i forbindelse med dit eksamensprojekt.

Alt det praktiske

For at komme i betragtning til en af studiepraktikmulighederne vil vi gerne, at du målretter din ansøgning, og fortæller om din motivation for uddannelsen og hvilke kompetencer du vil bidrage med i vores organisation.

Du uploader dit ansøgningsmateriale via Holstebro Kommunes hjemmeside. Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og opslaget fjernes når pladserne er besat.

Har du spørgsmål

til studiepraktikken eller ansøgning kan du kontakte Camilla Jensen Dahl fra Økonomi på mail Camilla.Jensen.Dahl@holstebro.dk / telefon 96 11 37 15 eller Pernille Nygaard Troelsen fra Økonomi på mail pernille.nygaard.troelsen@holstebro.dk / telefon 96 11 71 36.

Frist

31. oktober 2024.
 

Deadline for ansøgning

31. oktober 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up