Kontorelev med speciale i offentlig administration

Kontorelev med speciale i offentlig administration

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst
Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i Økonomi!

Går du og drømmer om en uddannelse indenfor økonomi og offentlig administration? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads kan tilbyde dig af muligheder?
Vi har en ledig elevplads i vores økonomiafdeling pr. 1 oktober eller snarest muligt 2024.

Hvad møder du?

Som kontorelev i Økonomi får du en bred vifte af opgaver.

En hverdag kan blandt andet indeholde afregninger, udbetalinger og support i økonomisystemet. Derudover håndterer og registrerer du indbetalinger i banken. Det giver et rigtig godt indblik i kommunens indtægter og udgifter. Udover det er du med til at lave oprettelser og ændringer i kontoplanen, hvor du får forståelse for, hvor meget det kræver at opretholde overblikket over kommunens økonomi.

I Økonomi afdelingen har du ikke direkte borgerkontakt. I stedet har du meget kontakt til de øvrige afdelinger samt kommunens institutioner og leverandører, både telefonisk og på skrift. Man får en rigtig god forståelse for kommunen som virksomhed, og ved at være i afdelingen begge år kommer du mere i dybden med afdelingens funktioner.

Du vil også møde
  • En dynamisk og engageret kollegagruppe, som har et godt socialt fællesskab og en stor arbejdsglæde.
  • En aktiv og engageret elevgruppe, som arrangerer relevante netværksmøder med faglige nyheder og fælles frokoster.

Hvem er du?

For at trives i stillingen, skal du selvfølgelig have en naturlig interesse for økonomi og overblik. Derudover forventer vi, at du
  • Er god til at kommunikere både på skrift og i tale.
  • Har flair for IT og digitale løsninger samt et godt øje for optimering af arbejdsgange.
  • Er åben overfor nye relationer og vil bidrage til den fælles opgaveløsning.

For at komme i betragtning til elevpladsen vil vi gerne, at du målretter din ansøgning, og fortæller om din motivation for uddannelsen, og hvilke kompetencer du vil bidrage med i vores organisation.

Alt det praktiske

Adgangskrav til uddannelsen opfylder du med en EUX, HHX eller et HG bevis med adgang til kontor med specialer. STX/HTX/HF giver også adgang til uddannelsen med et 5 ugers grundforløb på erhvervsskolen. Er du i tvivl om dit uddannelsesbevis giver adgang, kan du kontakte din lokale erhvervsskole.
Du bliver ansat på gældende overenskomsts vilkår, ligesom vi indgår en uddannelsesaftale. Den teoretiske del af uddannelsen indebærer 12-14 ugers skoleforløb på Uddannelsescenter Holstebro

Har du spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Stine Hebsgaard i HR-Udvikling på telefon 96 11 73 09 / mail: Stine.Hebsgaard@holstebro.dk.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til kontorelev Julie på mail Julie.Marie.Toftgaard.Bak@holstebro.dk eller telefon 96 11 71 49, hvis du er interesseret i at høre mere om hverdagslivet som elev i Holstebro Kommune.

Sådan søger du

Søg stillingen online via linket i opslaget hurtigst muligt. Husk at uploade CV og dokumentation for afsluttet ungdomsuddannelse.

Ansøgningsfrist er den 16. august 2024 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 28. august 2024.


 

Deadline for ansøgning

16. august 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up