Klimahjem

En stor del af klimabelastning sker med udgangspunkt i vores hjem og husholdningen. Det vi køber af tøj, ting og sager, hvordan vi transporterer os rundt, og hvilken mad vi laver i køkkenet, har alt sammen betydning for klimabelastningen. 

Mand med barn køre på ladcykel

Vi kan alle vælge det klimavenlige lidt oftere

Vi har afholdt kick-off workshop for klimahjemmene i denne omgang, men forløbet starter først d. 15. januar 2024, så I kan stadig nå at være med.

Som klimahjem får I adgang til en række fordele og tjenester, som hjælper jer på vej i løbet af de tre måneder forløbet varer. Fx kan du låne en elcykel med hjem i tre dage, du får rabat på en plantebaseret måltidskasse, eller til en lokal skrædder, som kan hjælpe med at reparere, så du undgår at købe nyt.

Tilmeld dig her, så kontakter vi jer.

Illustration af hvordan sol- og vindenergi omdannes til grøn energi

Meld dig til Klimahjem

Det koster ikke noget at blive Klimahjem. Hvis I undervejs vælger at lave klimavenlige investeringer eller andre indkøb, betaler I selv. 

Undervejs i eksperimentet inviterer vi dig til at fortælle om at være Klimahjem, så andre kan få indblik I, hvad der er svært eller hvad der er overraskende nemt at ændre i hverdagen. Det er frivilligt, og du vil høre mere om det til kick-off workshoppen til november. 

Kick-off workshop torsdag d. 23. november kl. 17-20 på Holstebro Bibliotek (Lillesalen). Du modtager en invitation til kick-off workshop, når du har tilmeldt dig Klimahjem herunder. Du kan tilmelde dig Klimahjem indtil onsdag d. 22. november 2023. 

 

Tilmeld dig til Klimahjem

 

Kontakt mig...

Skriv til projektleder Kirstine Saxe Nordal på mail kirstine.saxe.nordal@holstebro.dk eller ring på tlf.: 9611 7809.