Klimahjem

En stor del af klimabelastning sker med udgangspunkt i vores hjem og husholdningen. Det vi køber af tøj, ting og sager, hvordan vi transporterer os rundt, og hvilken mad vi laver i køkkenet, har alt sammen betydning for klimabelastningen. 

Mand med barn køre på ladcykel

Vi kan alle vælge det klimavenlige lidt oftere

Som klimahjem får I adgang til en række fordele og tjenester, som hjælper jer på vej i løbet af de tre måneder forløbet varer. Fx kan du låne en elcykel med hjem i tre dage, du får rabat på en plantebaseret måltidskasse, eller til en lokal skrædder, som kan hjælpe med at reparere, så du undgår at købe nyt.

Illustration af hvordan sol- og vindenergi omdannes til grøn energi

Meld dig til Klimahjem

Det koster ikke noget at blive Klimahjem. Hvis I undervejs vælger at lave klimavenlige investeringer eller andre indkøb, betaler I selv. 

Undervejs i eksperimentet inviterer vi dig til at fortælle om at være Klimahjem, så andre kan få indblik I, hvad der er svært eller hvad der er overraskende nemt at ændre i hverdagen. 

Hvis du er interesseret i at være med i næste runde af Klimahjem, kan du skrive dig op her, og blive kontaktet når vi afholder det næste kickoffarrangement. 
 

Skriv dig op til Klimahjem

 

Kontakt mig...

Skriv til projektleder Iben Thybo Mouritsen på mail,  eller ring på tlf.: 9611 7809.