Dagplejere til Tvis, Nr. Felding, Mejdal, Halgård og Mejrup

Dagplejere til Tvis, Nr. Felding, Mejdal, Halgård og Mejrup

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Er det dig vi står og mangler?

Vi søger dagplejere i flere områder – så NU har du chancen for at få et meget givende og meningsfuldt job.
Du skal være glad for arbejdet med børn og have lyst til at samarbejde med forældre, om det bedste de har. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag, så du tilgodeser det enkelte barn og hele børnegruppe og samtidig skal du være bevidst og reflekteret over din pædagogiske praksis.

Om dig

Du er god til at skabe en hverdag for børnene og dig selv, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med dig selv og du skal i samarbejde med forældre og dagplejekonsulenter skabe optimale læringsmiljøer for børnenes trivsel, læring og udvikling.
Du skal have en bolig som kan godkendes og så skal du have lyst til, at anvende dit hjem som en arbejdsplads.

Opgaven

Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har nu og i fremtiden.
Du vil blive en del af et kollegialt fællesskab, som mødes i legestue og sammen skaber lærende aktiviteter for børnene.

Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads med skønne kollegaer, stor frihed og ansvar. Du vil få sparring og vejledning af din dagplejekonsulent og sammen vil I sikre den faglige kvalitet i din dagpleje.
Dagplejen er kendetegnet af altid at være i bevægelse, for vores børn fortjener det bedst mulige.
Vi sørger for at klæde dig på til opgaven som dagplejer, inden du starter op med børn.

Informationsmøde

Har jobbet som dagplejer din interesse, så kom gerne og besøg os på informationsmødet 11. juni  mellem kl 16.30 og 17.30 i Mejrup hallen.
Eller sendt en ansøgning senest den 4. august.

Løn og ansættelse

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.
Ansættelse efter aftale.

Spørgsmål

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Poort på telefon 29 27 41 17 eller Anette Nederby Friis på telefon 51 66 04 92.
Eller du kan sende en mail til leder Ella Kragelund på mail ella.kragelund@holstebro.dk


 

Deadline for ansøgning

04. august 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up