Musikmøder i vuggestuer
ved Holstebro Musikskole

Kl. 11.45-12.45 og Kl. 10.30-10.55

For personale i dagtilbud samt studerende fra pædagog- og pædagogisk assistentuddannelsen.

Flyvende kunstfortællinger (Dagtilbud)

På denne workshop møder du underviserne på Børnekulturgruppens Musikmøder – og får en smagsprøve på, hvad disse møder indeholder. Vi vil synge, spille og lege med den klassiske musik, hvor vi bl.a. tager udgangspunkt i forskellige dyr, f.eks. svanen, løven osv. Alle aktiviteter tager udgangspunkt i børnenes alder og udviklingstrin.

Om Bente Vang

Koordinator for før- og indskolingsområdet i Holstebro Musikskole. Hun er aktiv i Musikmøder til dagtilbud og underviser også i Musikleg, Musikspilopperne, Orkesterspirerne, Musikkarrusel, kompagnon undervisning i 0. klasse og musik i folkeskolen.

Om Iben Østergaard Jensen

Violinist og underviser på Holstebro Musikskole i violin, strygerklasser og Karrusel. Hun spiller violin og medvirker i koncerten under Musikmøder til dagtilbud.

Holstebro Musikskole

Holstebro Musikskole har ca. 50 ansatte og 2200 aktivitetselever. Skolen er placeret i et musikalsk vækstmiljø i kulturbyen Holstebro med bl.a. MGK MidtVest, Dansk Talentakademi, OrkesterEfterskolen og landets første profilfolkeskole med musik. Derudover samarbejder vi med Det Jyske Musikkonservatorium, om oprettelsen af en helt ny BA i Rytmisk Musik og Samskabelse i Holstebro. Vi har et omfattende samarbejde med folkeskolerne omkring både den obligatoriske musikundervisning samt kor og skoleorkestre. Holstebro Musikskole arbejder desuden på tværs af sektorer med særlig fokus på samskabelse, bæredygtighed og kunstnerisk medborgerskab.