Byggesagsbehandler til Team Byggesag

Byggesagsbehandler til Team Byggesag

Teknik og Miljø
  • Print
  • Forstør tekst
Har du byggeteknisk forståelse og er du god til proces? Kan du lide at navigere i komplekse udfordringer og samtidig levere god service til din omverden – og vil du gerne være del af et team som er en central medspiller i den spændende udvikling der sker rundt omkring i Holstebro Kommune, så er jobbet her nu.

I Team Byggesag håndterer vi sager lige fra omdannelsen af et helt sygehus, til den grønne erhvervsudvikling i international skala med store spændende PtX projekter. Vi er også centrale i realiseringen af borgernes drømme, når de bygger ny bolig eller bygger om. Og vi står i de spændende nye opgaver med hele implementeringen af krav til mere bæredygtigt byggeri, som vi arbejder sammen med vores lokale erhvervsliv om at få implementeret.

I Teknik og Miljø i Holstebro Kommune ønsker vi at levere god service i vores myndighedsbehandling, samtidig med at vi skal kende reglerne, for at kunne navigere i og samarbejde med virksomheder og borgere om, at sikre både gode processer og ”tilladelser til tiden”.

Det kræver at vi er gode til at kommunikere og forventningsafstemme det byggefaglige og den myndighedsopgave vi skal varetage, så samarbejdet med vores omverden, bliver bedst muligt. Det kræver også at vi kan tilpasse vores arbejdsgange når reglerne forandres, eller processerne skal optimeres. Helt aktuelt er vi i gang med at optimere og digitalisere nogen af vores sagsgange. Alt sammen for at vi sikrer vi bruger vores tid på det som er vigtigst.

Byggesagsteamet består af 10 medarbejdere som løser myndighedsopgaver inden for erhvervs- og boligbyggeri i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af Teknik og Miljø.

Vi lægger vægt på det gode samarbejde om opgaveløsningen. Det opnår vi ved at behandle hinanden ordentligt og ved at bringe vores kompetencer i spil på en professionel måde samtidig med, at her er plads til uhøjtidelighed og et godt grin. Vi tør se opgaverne på nye måder. Om det er i et kursussamarbejde med VIA. Om det er at digitalisere en arbejdsgang. Eller om det er at kommunikere på helt nye måder, så tør vi godt forsøge at gribe tingene anderledes an, for at finde nye løsninger.

Vi søger en ny kollega,

  • der har en byggeteknisk baggrund og er hurtig til at tilegne sig viden, og gerne har konkret erfaring med byggesagsbehandling
  • der har lyst til at arbejde med myndighedsopgaver i en serviceorienteret tilgang
  • der kan møde borgere og virksomheder i ”øjenhøjde”
  • der har lyst til at engagere sig i arbejdet, i dine kollegaer og i arbejdspladsen.

Vi tilbyder dig,

  • et spændende og fagligt udfordrende miljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • et job hvor du får lov at bruge din byggefaglighed i krydsfeltet mellem regler og drømmene hos ansøger
  • en åben og uformel omgangstone, samt stor grad af uddelegeret ansvar
  • et job hvor du kommer til at være en central spiller i kommunens udvikling, herunder i byggesager som spænder fra omformningen af hele sygehusgrunden i Holstebro midtby, til hele den grønne erhvervsudvikling, særligt inden for byggefaget.

Natur, Mlijø og Byggesag

Natur, Miljø og Byggesag er en del af Teknik og Miljø i Holstebro Kommune, og varetager størstedelen af de borgerrettede myndigheds- og serviceopgaver i relation til borgere og virksomheder. Vi er samlet set ca. 40 medarbejdere.

Teknik og Miljø i Holstebro Kommune består af godt og vel 100 medarbejdere som ser sig selv som en væsentlig del af virksomhedernes og borgernes hverdag, da vores kerneopgave er, i samarbejde med borgere og virksomheder, at skabe rammer for at udvikle og bevare velfungerende og bæredygtige byer og landskaber. Derfor er vi også en organisation i konstant udvikling for at imødekomme de krav og forventninger, som omverdenen stiller til en Teknik og Miljøforvaltning.

Natur, Miljø og Byggesag er sammen med resten af Teknik og Miljø placeret på Holstebro Rådhus, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro.
Du kan læse mere om Holstebro Kommune på www.holstebro.dk.

Praktiske oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Frist

Ansøgningen skal være modtaget senest fredag den 9. august 2024 kl. 12.00 for at komme i betragtning.

Samtaler forventes gennemført i slutningen af uge 33 eller starten af uge 34, 2024.

Stillingen er en fast stilling med 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation efter principperne i Ny Løn.

 

Deadline for ansøgning

09. august 2024 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up