Musikalske talenter fra MGK MidtVest vinder KarriereKanonen 2024

10. juni 2024

Kultur

Tidligere elever fra MGK MidtVest artisten hun_sagde og bandet Dupont har vundet i den landsdækkende talentkonkurrence KarriereKanonen 2024 på P3.

Vestjyllaaaaand, blev der råbt til fotografen, da Dupont og hun_sagde blev kåret som vindere af KarriereKanonen 2024. (Foto: Betina Garcia (DR))

MGK MidtVest kan stolt annoncere, at tidligere elever artisten hun_sagde og bandet Dupont har vundet i den landsdækkende talentkonkurrence KarriereKanonen 2024 på P3. Denne anerkendelse cementerer MGK MidtVest som en førende institution inden for musikuddannelse og talentudvikling.

hun_sagde har tidligere været elev på MGK MidtVest, og bandet Dupont består af nyligt dimitterede MGK-studerende. Emma Lillelund Saaugaard er kendt under kunstnernavnet hun_sagde. Dupont består af fem venner fra Skive og Viborg – Mikkel, Marius, Christian Mathias, Dines og Casper. Begge artister har vist, at den grundlæggende musikalske uddannelse og støtte, de har modtaget hos MGK MidtVest, danner et stærkt fundament for en succesfuld musikalsk karriere. Dette er en betydelig anerkendelse af deres talent og MGK MidtVests dedikation til at udvikle morgendagens stjerner.

- Vi er utrolig stolte af hun_sagde og Dupont. Deres succes bekræfter den høje kvalitet af vores undervisning og musikalske talentmiljø til unge musikere. Denne sejr viser, hvad man kan opnå med en solid musikalsk grunduddannelse som den, vi tilbyder her, siger Jens Dammeyer Sørensen, leder af MGK MidtVest.

MGK - førende i musikalsk talentudvikling

MGK MidtVest er en del af MGK Danmark, som omfatter otte centre i hele Danmark. MGK (musikalsk grundkursus) blev oprindeligt opfundet i Holstebro og har siden udviklet sig til at være en central del af nationale musikuddannelser, der giver unge talenter mulighed for at udforske og udvikle deres musikalske evner på et højt niveau.

Hos MGK MidtVest tilbydes en enestående platform for unge musikere, hvor de kan modtage undervisning i både klassisk musik, rytmisk musik og produktion samt opnå erfaring gennem koncerter og samskabelse. Dette skaber ikke kun en stærk teknisk og kunstnerisk grundbase, men også en forståelse for musikbranchen, der er uvurderlig for deres videre karriere.

Om KarriereKanonen
KarriereKanonen er en anerkendt talentkonkurrence, der hvert år afholdes af P3 og er kendt for at spotte Danmarks næste store musiknavne. Tidligere vindere inkluderer prominente kunstnere som MØ og Karl William, hvilket understreger konkurrencens betydning som springbræt for nye talenter.
Læs mere om sejren her: DR P3 - KarriereKanonen

Om MGK MidtVest
MGK MidtVest tilbyder en grunduddannelse i musik, der forbereder unge musikere på videregående musikstudier og en professionel karriere inden for musik. MGK er en del af MGK Danmark, der tilbyder undervisning og talentudvikling i hele Danmark. MGK MidtVest er kendt for at skabe et kreativt og inspirerende miljø, hvor unge musikere kan udvikle deres kunstneriske og musikalske færdigheder.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X