Nyhedsoversigt

Foto fra Borgerservice på Holstebro Rådhus.31 maj 2023
Serviceinfo

Grundlovsdag holder vi lukket

Mandag 5. juni holder Rådhuset, Borgerservice, Jobcentret og de fleste af kommunens øvrige administrative kontorer lukket.

31 maj 2023
Politik

Referat af byrådsmødet

Tirsdag den 30. maj, kl. 17.00 var der møde i Holstebro Byråd. Du kan nu se referatet.

Den nye søterrasse er allerede på plads i Lystanlægget.30 maj 2023
Fritid Natur

Kom til afsløring af Holstebro Rosen og indvielse af søterrassen i Lystanlægget

Lystanlægget i Holstebro kan i år fejre 200 år. Fredag 2. juni kl. 15.00 bliver der taget hul på markeringerne med to spændende afsløringer og et oplæg om Lystanlæggets lange historie.

Studerende i fuldgang med et spil Roundnet (Spikeball).30 maj 2023
Sport Bevægelse Uddannelse

Roundnet er kommet til Holstebro

Tilflytter tog spillet, som er en pause for hjernen, med til Holstebro og viste den frem for de studerende på VIA University College Campus Holstebro.

Hvad kendetegner god børne- og ungeinddragelse, og hvordan gøres det i praksis? Det skal drøftes på et dialogmøde 12. juni. 26 maj 2023
Børn Unge

Hvordan styrker vi inddragelsen af børn og unge i Holstebro Kommune?

Børne- og Familieudvalget inviterer 12. juni til dialogmøde, hvor Børnerådet giver inspiration til drøftelserne. Formålet er at sætte fokus på, hvordan vi bliver endnu bedre til at inddrage børn og unge i beslutninger, der vedrører dem.

Foto: 88-årige Emma Søndergaard er en af de beboere, som 16-årige Rosa Stadsbjerg snakker og går ture med.25 maj 2023
Unge Sundhed Ældre

16-årige Rosa spreder glæde på plejecentret

Holstebro Kommune har ansat otte ungarbejdere fordelt på to plejecentre. Rosa og de syv andre får livserfaringer, viden om arbejdet og forhåbentlig smag for plejefagene. Emma og de øvrige beboere får nærvær, samvær og adspredelse.

Foto: Colourbox25 maj 2023
Erhverv Arbejdsmarked

Fra kontanthjælp til job – her går det godt

Det går bedre end forventet i Holstebro Kommune for borgere, der har skiftet kontanthjælpen ud med fast job. 46 % tidligere kontanthjælpsmodtagere er stadig på arbejdsmarkedet efter et år.

Mette Due Lunn er ny skoleleder i Nr. Felding fra 1. august.24 maj 2023
Børn Unge

Ny skoleleder for Nr. Felding Skole og Børnehus

Mette Due Lunn begynder 1. august som skoleleder for Nr. Felding Skole og Børnehus. Hun er uddannet lærer, har erfaring som konstitueret skoleleder og så bor hun i Holstebro Kommune med sin familie.

Billedtekst: Turistguide Grethe Bech og udviklingskonsulent Frederikke Buch Østeraa glæder sig til at guide børnefamilier rundt i Holstebro.24 maj 2023
Familie Kultur

Guidet kunsttur for børn og deres forældre

Ny i byen? Eller måske nysgerrig på kunsten i byen? Nu inviterer Holstebro Kommune nye tilflyttere på guidet tur. Det er for hele familien og særligt i børnehøjde, når vi ser på kunst i Holstebro gågade.

Borgmester H.C. Østerby og udvalgsformand Karsten Filsø mødtes i går med miljøminister Magnus Heunicke.24 maj 2023
Klima

Fornyet tro på fremtid for klimasikring af Holstebro efter møde med minister

Borgmester H.C. Østerby og udvalgsformand Karsten Filsø har været til møde med miljøminister Magnus Heunicke for at afklare, om der fra ministerens side er vilje til at bane vejen for klimatilpasningen af Holstebro by.

Sprogcentret Holstebro. Lemvig og Struer ligger i Danmarksgade23 maj 2023
Erhverv Arbejdsmarked

Sprogcentret har inspireret Reformkommissionen

I dag kom Reformkommissionen med anbefalinger til at hjælpe flere udsatte borgere i gang på arbejdsmarkedet. Danskundervisning af ukrainere på sprogcentret i Holstebro har inspireret kommissionen, og indsatsen bliver uddybet i en podcast.

Det Blå Flag er garanti for en ekstra god badestrand eller havn.23 maj 2023
Turisme Fritid Natur

Blå Flag på tre af kommunens strande

Flagene fortæller om gode forhold og rent badevand på strandene. Alle kan være med, når det Blå Flag hejses i Thorsminde 5. juni kl. 11.

Louise Schack Elholm, minister for landdistrikter, mødtes med – fra venstre - direktør for Teknik og Miljø, Anders Debel, formand for Teknisk Udvalg, Kenneth Tønning, og borgmester H.C. Østerby.23 maj 2023
Klima Forsyning

Et stærkt, grønt energi-knudepunkt krydret med perspektiver, dilemmaer og et alvorligt ønske

Meldingen om at Holstebro Kommune er ved at positionere sig som et markant område, når det kommer til energiparker, sol – og vindproduktion og Power-to-X-anlæg har nået Christiansborg.

Kort der viser omkørsel ved Trandumvej i perioden 22. maj til 7. juli17 maj 2023
Veje Transport

Bro renovering i Vridsted

2 broer i Vridsted, en på Trandumvej og en på Åbakken skal renoveres i løbet af sommeren 2023.

Bekymret barn17 maj 2023
Børn Unge Familie

Gør en forskel for et barn

Har du og din familie lyst og overskud til at hjælpe et barn, der har brug for omsorg? Så er det måske noget for jer at blive aflastnings- eller døgnplejefamilie.

Holstebro, Struer og Lemvig kommuner har længe været i gang med omfattende planer for de mange kommende milliardinvesteringer i grøn energi.15 maj 2023
Klima Forsyning

Brintledningen fra Idomlund

En brintforbindelse fra Idomlund til Nordtyskland har stor betydning for Nordvestjylland. Det handler om grøn omstilling og Danmarks fremtid. Her kan Nordvestjylland bidrage til at gøre Danmark verdensførende.

1 2 3