Børnekulturmessen 2024

Onsdag den 18. september kl. 9-17 på Holstebro Bibliotek

Deltag på workshops - Besøg standene – Hør spændende foredrag – Netværk med dine kollegaer - mød kommunens kulturinstitutioner

Børnekulturmesse 2024 banner

Velkommen til Børnekulturmesse i Holstebro.

Igen i år inviterer BørneKulturgruppen for tredje gang personale i dagtilbud, SFO, indskoling samt studerende fra relevante uddannelser til en spændende dag på Holstebro Bibliotek. Dagen, som sætter fokus på BØRNEKULTUR i HOLSTEBRO. På messen kan du få viden om de mange spændende kunstneriske og kulturelle aktiviteter, der tilbydes jeres børn og blive inspireret til nye måder at arbejde med børn, kultur og æstetik.

Programmet for Børnekulturmessen byder på oplæg, stande, workshops og dialoger, hvor vi kan gøre hinanden klogere på kombinationen af det kunstneriske og pædagogiske felt.

Du kan møde og tale med repræsentanter fra kulturlivet i Holstebro Kommune. Du kan booke et forløb til dit dagtilbud, din SFO eller indskolingsklasse eller bare få en god snak. I 2024 vil der komme to oplægsholdere, hvor den ene retter sig mod dagtilbud og den anden mod SFO og indskoling

Formålet med det hele er, at styrke børns møde med kunst og kultur i hverdagen.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig senest fredag den 1. september 2024.

Klik her for at tilmelde dig

Program Børnekulturmesse 2024:

  • Dagtilbud kl. 9-12
  • Indskoling og SFO kl. 13.30-16
  • Invitation til familier kl. 16-16.30

Sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til det fulde program, som fra uge 33 kan I læses her på siden.

Vi glæder os til at se jer - rigtig god fornøjelse!

Børnekulturgruppen
Holstebro Kommune

Læs mere om Børnekulturgruppen her

Formål med Børnekulturmessen:

Børne- og Ungepolitikkens fokus på Kunst og kultur

I Børnekulturgruppen brænder vi for at formidle alle de gode børnekulturtilbud der findes i Holstebro Kommune til jer fagfolk, som arbejder med børnene og eleverne til dagligt, og derfor har vi skabt Børnekulturmessen.

Formålet med dagen er, at vise Jer et udpluk af de forløb, I kan booke til jeres institutioner og skoler samt at møde kulturinstitutionerne til en snak om, hvordan I kan samarbejde.

Børnekulturmessen skaber dermed et rum, hvor I kan finde inspiration til jeres arbejde med at understøtte den del af Børne- og Ungepolitikken, som har fokus på Kunst og kultur, herunder at:

  • Børn og unge udvikles gennem kunst og kultur.
  • Kunst og kultur giver udsyn og identitet på tværs af etniske og sociale skel.

Alle børn og unge skal gøre sig erfaringer med kunst og kultur.

Kontakt:

Spørgsmål kan rettes til Børnekulturgruppes koordinator Amanda M. Lauridsen på amanda.lauridsen@holstebro.dk eller tlf. 9611 6922.