Familieidræt

Bevæg jer sammen

Familieidræt henvender sig til familier, som ønsker at bevæge sig sammen, prøve sjove aktiviteter og være sammen som familie på en hyggelige måde i en travl hverdag.

I Holstebro Kommune har vi gode muligheder for at deltage i familieidræt allerede fra børnene er helt små. Her på siden finder I familieidrætstilbuddene i kommunen.

Hør mere om familieidræt i videoen, og hvis I som idrætsforening eller aktør ønsker at etablere et familieidrætstilbud, står vi klar med rådgivning og sparring på området.

Forældre/barn

Et hold for alle børn der kan kravle eller gå i 0-3 års alderen. Her er fokus på leg og bevægelse for børnene sammen med deres forældre (eller en anden voksen). Vi leger med små redskaber, vi synger og bevæger os til musik og ikke mindst udfordrer vi børnene på store, sjove redskabsbaner sammen med mor eller far.

Borbjerg GU - Gymnastik

Mor, far og barn Gymnastik

Få kvalitets tid med jeres barn på 1-3 år til gymnastik for mor, far og barn, hvor der synges, leges, og barnets motorik udfordres. Find holdet for jer hos:

Holstebro Gymnastikforening

Vestjydsk Gymnastikforening 89

Baby- og Tumlesvømning

Svømning for babyer og mindre børn i alderen 0-5 år samt deres forældre. Find holdet for jer hos:

FOF Nordvestjylland

Søstjerner med forældre

Svømning for 2-4 årige børn som vil lære at svømme, hvor en forældre er med i vandet. Find holdet for jer hos:

Holstebro Svømmeclub

Familiesvømning

Svømning for hele familien, hvor der både er plads til at hygge sig, lege i vandet, hoppe fra vipperne og lære at svømme. find holdet for jer hos:

Mejrup Gymnastik og Ungdomsforening 

Mor, far og barn Fodbold

Sjov med en bold for de 4 og 5 årige børn, hvor mor og far både er velkomne på og ved banen. Find holdet for jer hos:

Holstebro Boldklub

Efterfødselstræning sammen med dit barn

Udfordring og træning af børns sanser og motorik i samspil med forældrene. For børn i alderen 0-5 år. Find holdet for jer hos:

Sanse Motorik Holstebro

Hele Danmarks Familieklub

Vil I sætte familietid, leg, snak og fællesmåltider øverst på to-do listen? Vil I have tid til at hygge jer, være sammen og få mere overskud? Alle familier er velkommen - og det koster ingenting.

Familieklubberne findes hos:

  • Hele Holstebros Familieklub på Campus Sct. Jørgen og Nørrelandskirken.
  • Trivselshuset

Man kan både deltage som familie, frivillig familie og frivillig.

Se kort over familieklubberne

Mor, far og barn Gymnastik

En times sjov gymnastik for 2-4 årige børn i følge med mor eller far, hvor vi skal tumle, stimulere alle vores sanser og udfordre motorikken. Find holdet til jer hos:

Mejdal-Halgård Gymnastik

Familiebadminton

Er badminton for hele familien, der sammen med andre har lyst til at prøve kræfter med badmintonsporten. Find holdet til jer hos:

Mejdal-Halgård Badminton

Familiespejd

Spejder for de allermindste og deres forældre (og evt. søskende). Med familiespejd i Storaa får børn på 3-6 år spændende og udfordrende spejderoplevelser, hvor de er aktive i naturen. Så har du og dit barn lyst til at få nogle fede natur- og spejderoplevelser sammen med ligesindede, så kom endelig og prøv det af til et møde, hør mere og tag en oplevelse med hjem.

Storaa Gruppe DDS

Mor, far og barn Gymnastik

En aktiv time sammen med dit barn på 1-2 år, hvor vi skal synge, lege, hoppe, trille og have det sjovt med vores børn. Find holdet for jer hos:

Mejrup Gymnastik og Ungdomsforening

Mor, far og tumling Gymnastik

For børn i alderen 3-4 år, som næsten kan undvære mor eller far, og som vil øve sig i at hoppe, løbe, danse, trille, rulle, lave kolbøtter og de sejeste spring. Find holdet for jer hos:

Mejrup Gymnastik og Ungdomsforening

Mor, far og barn Fodbold

For 4-5 årige børn, hvor det mest handler om at lege og have det sjovt med en bold. Mor eller far må gerne være med på banen. Find holdet for jer hos:

Mejrup Gymnastik og Ungdomsforening

Familiebadminton

Sjov motion med badminton for hele familien. Find holdet for jer hos:

Mejrup Gymnastik og Ungdomsforening

Trille Trolle Håndbold

Kom og spil håndbold med Trille og Trolle til forældre og barn håndbold for 2-5 årige piger og drenge. Find holdet for jer hos:

Håndbold Mejrup/Hvam

Familiespejd

Familiespejd er for børn i alderen 3-8 år og deres familier. Uanset om man er en erfaren spejder eller helt nybegynder, er man velkommen til at komme til familiespejd. I familiespejd er det vigtigste, at vi har det sjovt sammen. Vi hjælper hinanden, lærer nye ting og skaber venskaber for livet.

Krogsdalspejderne

Far, mor og barn Gymnastik

Børn fra 3 år, kan starte på dette hold, hvor vi udvikler både fin- og grovmotorikken gennem bevægelse, sanglege, dans, musik, faldskærmslege, boldlege, redskaber og hinanden. Børnenes allerbedste rollemodel er den voksne, så kom og leg med os, det bliver med garanti rigtig sjovt.

Sevel-Mogenstrup IF

Forældre og barn Gymnastik

For børn fra ca. 10 måneder til 3 år, som sammen med mor eller far vil synge, lege og udfordre sin motorik. Find holdet til jer hos:

Trabjerg Gymnastikforening

Familiebadminton

Badminton for hele familien. Find holdet for jer hos:

Trabjerg Gymnastikforening

Mor, far og barn Gymnastik

For børn til og med 3 år som vil udfordre og stimulere deres og forældrenes sanser og motorik.  Her får forældre og børn imellem lidt kvalitetstid. Find holdet for jer hos:

Tvis Gymnastik

Motionsbadminton

Sjov motion med badminton for hele familien.

Tvis Badminton

Familiespejder

Spejder er for alle. Børn fra 3 til 6 år kan gå til spejder sammen med familien og få fælles aktive oplevelser i naturen. Familiespejder giver børn og voksne mulighed for at indgå i en anderledes social sammenhæng med hinanden og andre familier.

Prins Buris Spejdergruppe i Holstebro

 

Mor, far og barn Gymnastik

Gymnastik for børn i alderen 0-3 år, som sammen med mor eller far vil synge, lege og udfordre sin motorik. Find holdet for jer hos:

Ulfborg Idrætsforening

Far og barn Gymnastik

Gymnastik for børn i alderen 0-3 år, som vil have kvalitetstid med far i mens de sammen udfordre deres motorik. Hver træning slutter af med fri leg til børnene og lidt styrketræning til fædrene.

Ulfborg Idrætsforening

Familiesvømning

Svømning for familier med mindst et barn i alderen 0-6 år. Find holdet for jer hos:

Ulfborg Idrætsforening

Babysvømning

Svømning for 0-2 årige i følge med forælder, hvor glæden ved vandet leges ind gennem plask, svømning, løb, rim og remser, sang, dans, løb og dyk. Find holdet for jer hos:

Ulfborg Idrætsforening

Mor, far og barn Gymnastik

En aktiv og sjov time for 1-4 årige børn i følge med mor, far, bedsteforældre eller barnepige, hvor sanser og motorik styrkes gennem lege, sange og udfordringer på redskaber med hop, klatring og balance. Find holdet for jer hos:

Vinderup Gymnastikforening 

Babysvømning

For børn i alderen 6 uger til ca. 2 år, der vil lege og hygge sig med mor og far i vandet. At lege og være i vand er en rigtig god måde at stimulere dit barn på. Her synges forskellige sanglege med tilhørende bevægelser, som alle helt ned til de yngste kan deltage i. Find holdet for jer hos:

Vinderup Gymnastikforening

Pjask og leg med ledsager

Pjask og leg er holdet for de børn i 2-4 års alderen, som ikke er parate til at gå til svømning uden mor eller far er med i vandet. Her vil dit barn gøres tryg ved vandet, få skabt vandglæde og selvstændighed. Find holdet til jer hos:

Vinderup Gymnastikforening

Trille Trolle Håndbold

Kom og spil håndbold med Trille og Trolle til forældre og barn håndbold for 2-5 årige piger og drenge. Find holdet for jer hos:

Vinderup Håndbold

Floorball for alle

Floorball er en begyndervenlig stavsport. Måske kender du allerede den hvide bold med huller fra idrætstimerne i skolen? Den er et hit hos både lærere og elever, fordi den er intens, sjov og simpel. Om du er ung eller gammel – dreng eller pige, så kan alle være med. Og så er floorball en super sport til konditionstræning.

Har du lyst til at prøve at spille floorball, er du meget velkommen til at møde op til træning. Det koster ikke noget at prøve og der forefindes låneudstyr i klubben, så du kan finde ud af, om floorball er noget for dig. Så mød gerne op til en træningsaften og deltag.

Vinderup Gymnastikforening

Familiesvømning

Svømning for hele familien.

Vinderup Gymnastikforening

Blebumper

Mor, far og barn gymnastik for 0-3 årige. Find holdet for jer hos:

Vemb Forenede Sportsklubber