Ansættelse som SOSU-elev

Når Holstebro Kommune ansætter dig som Social- og sundhedsassistent eller hjælper, får du mulighed for at opnå stor personlig og faglig udvikling. 

SOSU-elev med borger på plejecenter

Oplæring med høj faglighed og nærvær

Vi tilbyder dig en god oplæring med høj faglighed, nærvær og ansvar på enten et plejecenter eller i hjemmeplejen. Vi lægger stor vægt på, at alle vores elever får den nødvendige støtte og vejledning. Derfor vil du blive mødt af engagerede kollegaer og oplæringsvejledere, som guider dig igennem din elevtid hos os.

Et arbejdsliv med kulturen til forskel

Holstebro Kommunes overordnede personalepolitik tager udgangspunkt i kommunens vision samt de overordnede værdier i den fælles "Ledestjerne". Når du arbejder i Holstebro Kommune, kommer du til en kommune, hvor kulturen er til forskel. Her bygger vi bro til hinanden. 

Læs mere om den fælles ledestjerne eller dyk dybere ned i din kommende arbejdsplads’ visioner.

Løn

Det er den kollektive overenskomst indenfor uddannelsesområdet mellem KL og FOA, der er gældende. Se overenskomsten for Social- og Sundhedspersonale

Du modtager løn under hele uddannelsesforløbet; både i skole- og praktikperioder.

Hvis du er fyldt 25 år, har du mulighed for at komme i betragtning til at blive voksenelev eller voksenlærling. Kontakt vores uddannelseskonsulenter for information og afklaring.

Arbejdstid

Din arbejdstid er 37 timer i ugen. I oplæringsperioderne er arbejdstiden fortrinsvis i dagvagt, men du må forvente både aften og weekendarbejde.

Tilskud til befordring i skoleperioderne

Holstebro Kommune betaler tilskud til din transport mellem skole og hjem, hvis den samlede afstand er på mindst 20 km. pr. dag.

Den samlede transport er den korteste afstand fra din bopæl, til skolen og hjem til bopælen igen. I skoleperioden kan du få tilskud til transport svarende til billigste offentlige transport for alle de dage, du møder op.

Beløbet udbetales efter hver skoleperiode sammen med din løn.

Hvad siger kollegaerne?

Se kommunens egne medarbejdere sætte deres ord på deres arbejdsdag på holstebro.dk/arbejdsliv

Rundt om i kommunen ansætter kommunen mange elever og praktikanter. Her arbejder medarbejderne tæt sammen for at skabe et godt oplæringsforløb. Se her, hvis du vil høre fortællingerne om det gode oplæringssamarbejde

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os:

Maibritt Bjørnli, telefon 96117316 eller 21189977, maibritt.bjornli@holstebro.dk

Anne Kirsten Nielsen, telefon 96117306 eller 24827446, anne.kirsten.nielsen@holstebro.dk