Morgendagens ledere

Læs her hvad souscehf Majken Lund Thomasen fra Nørrelandskirkens Børnehus har fået ud af forløbet Morgendagens ledere.


"Forløbet har været med til at kvalificere mine tanker omkring ledelse!"

Souschef Majken Lund Thomasen fra Nørrelandskirkens Børnehus var helt afklaret med, at hun gerne vil være leder, inden hun tilmeldte sig Holstebro Kommunes kursus "Morgendagens Ledere":

Tidligere deltager på Morgendagens Ledere fortæller om sit udbytte

- Jeg ville gerne blive skarpere på, om mine ledelsesmæssige kompetencer kunne kvalificeres og udfordres, og om jeg kunne blive skarpere på min ledelsesstil.- Profiltesten og coachingsamtalerne var relevante og udbytterige. De skabte et rum, hvor der var tid til refleksion og mulighed for at blive udfordret i min tænkning.

- Jeg føler helt klart, at forløbet har været med til at kvalificere mine tanker omkring ledelse og min egne måde at praktisere ledelse på. Jeg er blevet både af- og bekræftet i nogle tanker, og jeg har fået indblik i andres måder at tænke og opleve ledelse på. Samtidig har diplommodulet "Ledelse, kommunikation og organisation", der var en del af forløbet, givet en teoretiske forståelse for praksis.

Majken Lund Thomsen ser også en stor styrke i kursets netværksgrupper:
- Vi har kunnet drøfte, hvad vi er optaget af, hvilke udfordringer vi har stået i, og hvilket tanker og refleksioner vi hver især har gået med.
Fortrolighed og dét, at vi har stået i sammenlignelige processer har været berigende og givet nye og andre perspektiver. 

keyboard_arrow_up