Klinikassistent til Tandplejen Nordvestjylland

Klinikassistent til Tandplejen Nordvestjylland

Andet
  • Print
  • Forstør tekst

Tandplejen Nordvestjylland søger pr. 14. august 2023 en uddannet klinikassistent til en fast fuldtidsstilling.

Tandplejen Nordvestjylland varetager tandpleje for ca. 16.000 børn og 470 voksenpatienter i Lemvig og Holstebro Kommuner. Vi er i alt 50 medarbejdere. Tandplejen udføres på to centralklinikker i henholdsvis Lemvig og Holstebro. 

Stillingen er primært på klinikken i Lemvig, men da Tandplejen Nordvestjylland er én samlet enhed, kan der være behov for at hjælpe hinanden på tværs af de to klinikker, hvorfor fleksibilitet i forhold til at arbejde både i Holstebro og Lemvig er nødvendig.

Vi søger en klinikassistent, som har lyst til og mod på at varetage en bred vifte af arbejdsopgaver. Ud over arbejdet ved stolen søger vi en klinikassistent, der kan deltage i undervisning i tandbørstning på skolerne, kan udføre selvstændig profylakse/afpudsning samt har lyst til at deltage i udekørende omsorgstandpleje. 

Arbejdet ved stolen er nogenlunde ligeligt fordelt mellem assistance hos tandlæge og tandplejer.

Godt kendskab til IT er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer af dig, at du er initiativrig og fleksibel, at du har gode samarbejdsevner, at du er fagligt dygtig og ikke mindst, at du har lyst til at være med til at gøre en forskel i forhold til forebyggelse og sundhedsfremme i Nordvestjylland.

Til gengæld kan vi tilbyde dig spændende faglige opgaver, deltagelse i mange former for behandlinger og et positivt og humørfyldt arbejdsmiljø. Vi vægter trivsel højt og har et godt arbejdsmiljø, som vi forventer, at du vil bidrage positivt til.  Der vil være gode muligheder for efteruddannelse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du vide mere:

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Blegvad, på telefon 96 63 60 01 eller 96 63 18 02.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest 19. juni 2023.

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 28. juni 2023.

Søg stillingen onlineDeadline for ansøgning

19. juni 2023 23:59Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up