Nattevagt til fast stilling på Rydehjemmet, Center for Handicap

Nattevagt til fast stilling på Rydehjemmet, Center for Handicap

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Rydehjemmet søger pr. 1. maj 2023 en nattevagt til fast stilling på 24 timer pr. uge. Du skal have relevant uddannelse indenfor området og erfaring med at arbejde som fast nattevagt.

Du kommer til at indgå i et fast team på i alt 4 nattevagter, med arbejde hver anden weekend. På Rydehjemmet arbejdes der i en 7/7 ordning, hvorfor du skal være indstillet på dette. Rydehjemmet er nomeret til to nattevagter, hvorfor du aldrig går alene.
Rydehjemmet er et botilbud for 19 borgere med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. De fleste borgere har brug for støtte og fysisk/ kompenserende hjælp til personlig pleje og omsorg. I tilknytning til botilbuddet er et dagcenter med plads til 16 brugere.

Kerneopgaven i Center for Handicap er: ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Dette er baseret på en Recovery-baseret tilgang. Som nattevagt har du ansvaret for at give vores beboere både den bedste afslutning og den bedste start på deres dag, og det er vigtigt at du sætter en stor ære i dette. Du skal være rolig og udvise overblik og du skal kunne møde mange forskellige beboere netop der hvor de er og møde dem på en anerkendende måde. Medarbejdergruppen er tværfaglig sammensat og består af blandt andet pædagoger, social og sundhedsassistenter og hjælpere.

Vi forventer, at du

 • har erfaring og interesse for arbejde med brugergruppen
 • er ”rummelig” og har et positivt menneskesyn
 • har interesse/erfaring med pædagogisk arbejde
 • handler og agere med medbestemmelse og selvbestemmelse i et respektfuldt miljø
 • har fokus på borgernes ressourcer og er anerkendende i dit arbejde.

Vi tilbyder

 • en dynamisk og nytænkende arbejdsplads, hvor forandring er en naturlig del af arbejdet
 • engagerede og kompetente kollegaer
 • en høj grad af ansvar og medindflydelse
 • et godt personale- og pårørendesamarbejde.

Løn

Du bliver aflønnet efter reglerne for NY-løn.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte koordinator Karina Weis på telefon 96 11 46 19 på hverdage mellem kl. 9.00-10.00, hvis du har spørgsmål.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest mandag den 24. april 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 28. april 2023.

 

Deadline for ansøgning

24. april 2023 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up