Tandplejer til Tandplejen Nordvestjylland

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Tandplejen Nordvestjylland søger pr. 1. oktober 2022, eller snarest derefter fuldtids- og/eller deltids tandplejer.

Ønsker du et varierende job med mulighed for faglig udvikling og masser af udfordringer i et godt kollegialt miljø med flere tandplejere at sparre med, så er Tandplejen Nordvestjylland det rette sted at få eller bruge din erfaring inden for børne-, ungdoms- og voksentandpleje.

Vi er netop i gang med at udvikle voksentandplejen, så der vil også være mulighed for at behandle voksne patienter i målgruppe for omsorgstandpleje, socialtandpleje og specialtandpleje.

Uanset erfaringsniveau vil du få en grundig introduktion til vores måde at arbejde på, så du føler dig klædt godt på til opgaven. Er du nyuddannet, er der altid en erfaren kollega at spørge til råds og vi har et fastlagt introduktionsprogram.

Vi søger engageret tandplejer, som vil medvirke til at skabe bedre tandsundhed i en population af børn, unge og voksne og som interesserer sig for den gode kommunikation mellem mennesker, både i forhold til patienter, pårørende og blandt kolleger. Interesse for omsorgstandpleje vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Tandplejen Nordvestjylland varetager tandpleje for ca. 16.000 børn og 470 voksenpatienter i Lemvig og Holstebro Kommuner.

Tandplejen udføres på to større nyindrettede klinikker på henholdsvis Lemtorpskolen i Lemvig og i Center for Sundhed i Holstebro. Den opslåede stilling er på klinikken i Holstebro og gerne på fuld tid. Hvis du ikke ønsker ansættelse på fuld tid, er vi fleksible i forhold til arbejdsdage og eventuelt ønske om kombination med arbejde i privat praksis.

Vi ser frem til at høre fra dig – og glæder os til at møde dig.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du vide mere

Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Blegvad på e-mail: marianne.blegvad@tandplejennordvestjylland.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest torsdag den 11. august 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 19. august 2022.

SØG STILLINGEN HER
 

Deadline for ansøgning

11. august 2022 23:59Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up