Pædagogmedhjælper til specialundervisning/SFO ved Specialkompetence Holstebro

Pædagogmedhjælper til specialundervisning/SFO ved Specialkompetence Holstebro

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Syntes du at specialpædagogisk udvikling lyder spændende, og ønsker du samtidig at blive en del af en levende skole og SFO, hvor den specialpædagogiske viden og praksis er i højsædet?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi lægger vægt på, at du har indlevelsesevne, evne til at omsætte og formidle ideer i hverdagen, og at du kan følge dagens struktur og tilgodese elevernes behov. Det er vigtigt, at du er motiveret for det pædagogiske arbejde såvel ude- som inde aktiviteter. Flair for IT er nødvendigt. Du skal være klar til at blive en vigtig, professionel og stabil relation for eleverne.

Pædagogisk erfaring er en fordel, men andre relevante erfaringer kan ligeledes veje tungt.

Elevgruppen

Specialkompetence Holstebro er en specialskole, der rummer afdelingerne Storå, Vingehøj, Nørreland og Ellebæk. Vi underviser børn, der er visiteret til et skærmet undervisningstilbud, og børn der ikke profiterer af en tilknytning til almenområdet. Det kan være børn med generelle indlæringsvanskeligheder, autisme eller kognitive funktionsnedsættelser i sammenhæng med forskellige syndromer.

Tværfagligt samarbejde

Vi forventer fleksibilitet, stabilitet og godt humør – og at du er indstillet på at arbejde tværfagligt, idet skolen rummer flere faggrupper.
Pædagogmedhjælperens rolle er at støtte op om undervisningen, aktiviteter, yde personlig hjælp, klargøring/oprydning, tilsyn mm. i tæt samarbejde med det øvrige personale.

Om Specialkompetence Holstebro

Afdelingerne er organiseret i trin. Derudover har skolen SFO’er tilknyttet afdelingerne. Vi er en skole/SFO, hvor læring – fællesskab – trivsel er udgangspunktet i vores arbejde med livsduelighed.

I øjeblikket underviser vi i alt ca. 257 elever, og der er 150 ansatte.

Du kan også læse om os på adressen www.specialkompetence.dk

Yderligere oplysninger

Vi søger et antal pædagogmedhjælpere på 34 timer/ugen til vores afdelinger.

Tiltrædelse er august 2024.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

17. juni 2024 kl. 8.00

Der vil være ansættelsessamtaler i uge 25-26.

Eventuelle spørgsmål vedr. stillingerne kan ske ved henvendelse til viceskoleleder Rasmus O. Andersen på telefon 96 11 53 80 / 60 95 16 31.

Deadline for ansøgning

17. juni 2024 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up