Erfaren og driftssikker direktør til Kultur, Erhverv & Arbejdsmarked

29. januar 2024

Kultur Erhverv Arbejdsmarked

Det er en erfaren direktør Holstebro Kommune kan byde velkommen i jobbet som Direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked. Rekrutteringsprocessen er netop afsluttet og Steinar Eggen Kristensen er blevet tilbudt ansættelse.

Steinar Eggen Kristensen, ny direktør for Kultur, Erhvev og Arbejdsmarked. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Steinar Eggen Kristensen sætter sig i direktørstolen på Kirkestræde 11 i Holstebro allerede den 18. februar og kan bryste sig af tidligere titler som "Kommunaldirektør", "Direktør inden for primært socialområdet" og "Associeret partner".

-Jeg glæder mig til at starte og møde alle medarbejdere, kollegaer, politikere og samarbejdspartnere i Holstebro Kommune og i det hele taget lære min nye arbejdsplads at kende, fortæller Steinar Eggen Kristensen.

Han var ikke i tvivl om at han ville søge jobbet som Kultur, Erhvervs og Arbejdsmarkedsdirektør. Særligt de gode fortællinger om Kulturen til forskel og kommunens visioner om vækst og udvikling har trukket ham i retning af Holstebro.

Realisere visionerne i erhvervs- og uddannelsesstrategien


Han ser blandt andet meget frem til at være med til at realisere visionerne i kommunens nye erhvervs- og uddannelsesstrategi.

-Det, der har tiltrukket mig ved jobbet er, at det er en både veldrevet og ambitiøs kommune. Jeg glæder mig meget til at være med til at få erhvervs- og uddannelsesstrategien ud at leve, særligt nu hvor der er så mange perspektiver i den grønne omstilling. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over både kommunens kunst- og kulturniveau og Holstebro Kommunes evne til at tænke i fællesskab og skabe sammenhængskraft på, siger Steinar Eggen Kristensen.

Et stærkt kort på hånden

Lars Møller tøver ikke med at kalde den nye direktør for driftssikker.

-Vi har fundet en ny direktør, som har stor erfaring fra den offentlige verden. Han har tidligere siddet som direktør i syv år og tre år som kommunaldirektør, så vi har fået et meget stærkt kort på hånden. Han kan i høj grad supplere os i direktionen og vil være med til at understøtte kommunens udvikling, fortæller Lars Møller. 

Steinar Eggen Kristensen har en fortid som kommunaldirektør i Hedensted Kommune og var Direktør for social og arbejdsmarked i Randers Kommune i syv år. 

-Han er vant til at arbejde med det politiske niveau og så er han en god og driftssikker person som kan sætte mål og retning i en stor organisation, så jeg forventer mig meget af vores nye direktør, udtaler Lars Møller.

Fakta

Steinar Eggen Kristensen bor i Aarhus med Ann-Britt og har to voksne døtre. Han er 52 år, uddannet Cand.Scient.Pol fra Aarhus Universitet og har været ansat i Københavns, Aarhus, Randers og Hedensted kommuner i stillinger som chef, direktør og kommunaldirektør. Kommer senest fra en stilling som associeret partner i not a box.

Pressefoto

Billedet til pressemeddelelsen må kun anvendes i relation til omtale af pressemeddelelsens indhold og må ikke lagres

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X