• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Familie, børn og uddannelse Natur og Fritid

Kick start sommerens olympiske lege til Skole OL

Skoleelever fra Holstebro Kommune kan varme op til sommerens 32. olympiade i Tokyo med olympiske sportsgrene når der for 5. år i træk afvikles lokale Skole OL stævner i kommunen.

Læs mere…
Erhverv

Ville du købe en brintbil næste gang?

Som led i et forskningsprojekt om brint (H2) til transport, gennemfører Aarhus Universitet en spørgeskemaundersøgelse om danskernes syn på brintbiler

Læs mere…
Erhverv

Samarbejde er nøglen til en erhvervsvenlig kommune

Holstebro Kommune og Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland har netop haft det årlige dialogmøde. Både kommunen og de lokale bygge- og anlægsvirksomheder sætter stor pris på møderne, der hjælper kommunen med at skrue op for erhvervsvenligheden og bl.a. sikre, at der er faglærte nok i lokalområdet.

Læs mere…
Information fra din kommune Presse

Grundlovsceremoni på rådhuset

Torsdag den 20. februar, kl. 15.30 afholder Holstebro Kommune den første "Grundlovsceremoni" i Byrådssalen på Holstebro Rådhus. Ceremonien er for borgere, der får dansk statsborgerskab.

Læs mere…
Erhverv

Nyt iværksættermiljø ”BroPas” på vej i Holstebro

Det nye iværksættermiljø i Holstebro ”BroPas” skal med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation være fremtidens fyrtårn. Tirsdag eftermiddag deltog både studerende, private virksomheder, uddannelsesinstitutioner, erhvervsfremmere og Compas fra Hedensted Kommune i et møde, hvor de blev inviteret

Læs mere…
Kultur og turisme

Landsdækkende læselystinitiativ giver penge til Holstebro

Læsehuler, bogklubber og læsevenner rykker fremover ind i fritidsordninger landet over, når 35 biblioteker får 6,9 mio. kr. fra Kulturministeriet til nye initiativer, der skal vække læselysten hos børn. Et af de heldige biblioteker er Holstebro Bibliotek.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
keyboard_arrow_up