• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Visualisering af nogle af elementerne i det nye Wayfinding-system - her foran Strandingsmuseum St. George - som til foråret skal inspirere de besøgende og vise vej i Thorsminde.24 februar 2021
Kultur og turisme Presse

Thorsminde viser vejen med nyt vestkyst-koncept

"Wayfinding" er en ny måde at styrke besøgendes oplevelse af den jyske vestkyst. Det handler om at vise vej, indbyde til ophold, opdage nyt, forbinde attraktioner og inspirere til mere på Vestkysten.

Peter Kjeldbjerg der fra 1. april ny direktør for ErhvervsForum Holstebro. ErhvervsForum Holstebro er fælles talerør for alle virksomheder i kommunen. Foto: Kasper Leth Hounisen/Peoplez.24 februar 2021
Erhverv

Ny direktør for hele erhvervslivet i Holstebro

ErhvervsForum Holstebro har ansat Peter Kjeldbjerg til at få kommunens virksomheder til at arbejde sammen om vækst og udvikling.

Fra venstre: Hans K. Jepsen og Anders Aalund Olsen, begge NorSea, samt havnechef Lisette Sønderby, bestyrelsesformand Poul Willadsen og borgmester H.C. Østerby.01 februar 2021
Erhverv

Thorsminde Havn og Thor Havmøllepark har potentiale for NorSea

Når Danmarks største havmøllepark Thor begynder at levere grøn vindenergi i 2024, så vil NorSea være på plads som baseoperatør for projektet. Det styrker Thorsminde Havn i udvikling mod offshore servicehavn.

Billedtekst: Der er stor efterspørgsel på gå-ture hos ældre borgere. (Foto fra før corona, fotograf: Maria Tuxen Hedegaard) 25 januar 2021
Presse Sundhed og sygdom

Hvorfor gå alene, når vi kan gå sammen?

Kultur & Frivillighuset, Holstebro Kommune og Bevæg dig for Livet - Løb & gang har indgået et partnerskab om at tilbyde små gå-fællesskaber til mennesker, der på grund af funktionsnedsættelse er blevet fysisk inaktive.

13 januar 2021
Information fra din kommune

Indsatsplan for grundvandsbeskyttelse 2021-2025

Holstebro Kommune har udarbejdet et planforslag som sendes i offentlig høring i perioden 13. januar 2021 til den 7. april 2021.

Belægningen og beplantningen på den sydlige del af arealet med p-pladser udskiftes og forskønnes.13 januar 2021
Trafik og veje Aktuelt vejarbejde

Renoveringen af Enghaven i Holstebro fortsætter

Arbejdet med den vestlige del af Enghaven ved BIG BIO og ind mod gågaden er afsluttet. Nu går renovering af den sydlige del af p-pladserne i gang.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
keyboard_arrow_up