Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Team Ulfborg

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Hjemmeplejen Team Ulfborg dækker det vestligste område i Holstebro Kommune. Team Ulfborg er et af fire distrikter indenfor Social & Sundhed i Holstebro Kommune.

Vil du være en del af en spændende team i kraftig udvikling og have gode kolleger, der støtter dig i arbejdsprocesserne?

Vi er et aktiv og ambitiøs team, der med stort engagement, styrker hjemmeplejen med fokus på borgernes oplevelse af kvalitet og medarbejdernes trivsel.

Som social- og sundhedsassistent i Team Ulfborg vil dine arbejdsopgaver specielt være implementeringen af helhedspleje ved nye borger, arbejde rehabiliterende, tæt tværfagligt samarbejde, hvor specielt et tæt samarbejde med øvrig fagligt personale i borgernes hjem er i fokus.
Vi er i Team Ulfborg bevidst om, at personlig arbejdstids tilrettelæggelse har stor betydning for medarbejdernes trivsel, hvilket vi bestræber os på.

Vi er i Team Ulfborg kendt for

Gode kolleger hvor grupperne er præget af en bevidst faglig indsats og en høj arbejdsmoral.

Vi søger

Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt med arbejde hver anden weekend og 30 til 37 timer i gennemsnit pr. uge med mulighed for medbestemmelse i antal timer.

Fast stilling.

Ansøgningsfrist

Torsdag, den 30. september 2021 kl. 15.00.  Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra lige netop dig.

Yderligere oplysninger

Holstebro Kommune har besluttet, at der skal indhentes privat straffeattest i forbindelse med samtlige ansættelser i Kommunen.

Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn.

Yderligere oplysninger om stillingen gives gerne ved henvendelse til teamleder Kirsten Svendsen, telefon 96 11 44 51.

Deadline for ansøgning

30. september 2021 15:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up