Nyhedsoversigt

Billedtekst: Visualisering af byggeriet ”Nørrelandshusene” i Holstebro.7 jul 2021
Byggeri Erhverv

Virksomhed bygger 68 lejeboliger på tidligere skolegrund

Holstebro Kommune har solgt grunden, hvor Nørrelandsskolen lå, til ejendomsinvesterings-selskabet HOKTON A/S. De gamle skolebygninger er revet ned, og nu er byggeri af rækkehuse gået i gang.

Foto: Mangfoldigheden i Lystanlægget er noget af det, Ulrich sætter størst pris på.7 jun 2021
Kultur

Gartnerens yndlingssted – Holstebro Lystanlæg

Ulrich Pedersen er en af de gartnere, der passer godt på de grønne områder i kommunen. Og han er den første i en lille serie af gartnere, der fortæller om deres yndlingssteder.

7 jun 2021
Bosætning Erhverv

Holstebromotorvejen trækker tilflyttere med højere indkomster

Ny opgørelse viser, at Holstebro er det sted i Midt- og Vestjylland, hvor tilflytterne har de højeste indkomster, og det er bemærkelsesværdigt, mener analytiker.

Foto: Stampestrømmen ved Sevel Kalkværk.15 apr 2021
Kultur Natur

Opdag vores gemte og glemte naturperler

Vi sætter spot på nogle af kommunens og landsdelens perler, som måske ikke er så synlige og kendte. Men som i den grad er et besøg værd.

Foto: Tvis Kloster blev grundlagt i 1163, og sporene af de gamle grundmure og grave finder du ved Tvis Møllevej tæt på Vandkraftsøen11 dec 2019
Klima

Klimatilpasning tager hensyn til kulturarven

Slots- og Kulturstyrelsen og Holstebro Kommune har indgået en aftale om sikring af Tvis Kloster, hvis det planlagte klimatilpasningsprojekt af Storå påvirker kulturmiljøet omkring ruinen. VVM-tilladelse er på vej.

Illustration fra Team Vandkunsten med et visuelt bud på Enghaven i Holstebro8 okt 2019
Byudvikling

Bedste bud på byudvikling i Holstebro

Med kåringen af arkitektforslaget fra Team Vandkunsten er Holstebro Kommune godt på vej til at omsætte ideer og principper til en udviklingsplan for sygehusgrunden og Holstebro midtby. Du kan se alle konkurrenceforslag i Rådhushallen frem til 25. oktober.

Billedtekst: Illustration af den nye identitet langs ”Den Grønne Rute” i Trekanten med nye bænke, beplantning, belægning og belysning.30 aug 2019
Byudvikling

Byudvikling for 74 mio. kr. vil skabe nye forbindelser i Holstebro

Landsbyggefonden har bevilget 74.054.000 kr. til såkaldte infrastrukturændringer i boligområdet Trekanten i Holstebro. Projektet hedder "Den Grønne Rute", og formålet er at åbne bydelen op med et rekreativt stiforløb, forbindelsesveje og nye indgange til områdets skjulte arealer.

Nye boliger til egne og nye borgere11 apr 2019
Byudvikling

Holstebros byudvikling bliver et guldæg for boliginvestorer

En ny undersøgelse viser efterspørgsel på tusindvis af nye boliger i Holstebro og stort potentiale for investeringer i byudviklingen. Rapporten er bl.a. baseret på data fra boligsalget, befolkningsudviklingen og borgernes fremtidige flytteplaner, boligønsker og betalingsvilje.

Lige uden for Tvis, hvor Gedbovej går over Holstebromotorvejen, var der mange som ville se de første biler.30 sep 2018
Transport

De første biler på Holstebromotorvejen

Der gik ikke lang tid, fra Vejdirektoratet og Færdselspolitiet kl. 11.00 åbnede for de første trafikanter, til Holstebromotorvejen var fyldt med søndagsglade bilister og vinkende borgere på broerne over Nordvestjyllands nye infrastruktur.

Som visionskommune skal Holstebro sammen med DGI og DIF få flere til at bevæge sig.18 jan 2018
Bevægelse

Holstebro underskriver ambitiøs aftale om mere bevægelse

Flere skal dyrke idræt i foreningerne, og flere skal bevæge sig mere i andre sammenhænge. Det er del af visionsaftalen, som Holstebro Kommune skriver under på sammen med DGI og DIF i projektet "Bevæg dig for livet".

Team Tvis Holstebro damer27 jul 2017
Kultur Sport

TTH Holstebro har størst markedsføringsværdi

En ny undersøgelse viser, at TTH Holstebro er den danske håndboldklub, der har størst markedsføringsværdi i omtale og eksponering. Det skyldes bl.a. dens åbenhed og samarbejde med omverdenen – fx folkeskolerne.

Luftfoto af Regionshospital Vest i Holstebro22 jun 2017
Planlægning Sundhed

Holstebro Kommune køber Regionshospitalet Holstebro

Holstebro Kommune og Region Midtjylland har indgået aftale om køb af Regionshospitalet Holstebro. Købsprisen er 45 mio. kr. og købet træder i kraft om tre et halvt år.

Bybus30 jun 2014
Transport

Alle bybusser i Holstebro på gas

Overgangen til de nye miljøvenlige bybusser blev fejret med bl.a. smoothies og gas-balloner.

1 2 3 4 5