• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Bolig og flytning Erhverv Presse

Gebyr til rottebekæmpelse stiger – og indsatsen følger med

Nye regler om rottespærrer, bedre service og det nye udbud af skadedyrsbekæmpelse betyder, at bidraget til rottebekæmpelse stiger over de næste år.

Læs mere…
Kultur og turisme Elitesport

Lea Mogree udtaget til landsholdet

Kirstine Danstrup Andersen får i fremtiden følgeskab af klubkammeraten Lea Mogree, når hun skal til landsholdstræning i Brøndby

Læs mere…
Ældre

Projekt skal styrke indsatsen mod ensomhed blandt hjemmehjælpsmodtagere

Tilbage i november 2018 startede hjemmeplejen i Holstebro Kommune et projekt for ældre borgere med titlen ’Fællesskabs-klippekortet’. Projektets formål er at afhjælpe ensomhed blandt hjemmehjælps-modtagere og støtte dem i at komme ud i sociale aktiviteter. Et af de steder, hvor man har haft glæde af

Læs mere…
Arbejde, dagpenge, orlov Erhverv Presse

Investerer i dansk på jobbet

Det kan være svært for udenlandske medarbejdere at begå sig på en dansk arbejdsplads, hvis de ikke kan sproget. Derfor er flere og flere arbejdsgivere begyndt at investere i danskundervisning til deres medarbejdere.

Læs mere…
Kultur og turisme

Fem nordvestjyske kommuner står sammen om nyt destinationsselskab

Danmarks nye, store turist-destination, Destination NordVestkysten, er en realitet. Politikerne i fem nordvestjyske kommuner - Hjørring, Jammerbugt, Thisted, Lemvig og Holstebro - har alle besluttet at træde ind i selskabet.

Læs mere…
Natur og Fritid Presse

Top-moderne svømmecenter i Holstebro Midtby

I 2020 starter en omfattende forvandling og totalrenovering af Badeland til et helt nyt svømmecenter, hvor bevægelse og talentudvikling vil være i centrum.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
keyboard_arrow_up