• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Familie, børn og uddannelse Presse

Sara, Matilde og resten af klassen lærer matematik i håndboldarena

TTH Holstebro inviterer skoler på besøg med et program, der indeholder regneopgaver, økonomi, styrketræning, håndbold og møde med ligaspillere.

Læs mere…
Sundhed og sygdom

Indvielse af Palliativ Sansestue i Center for Sundhed

I går kunne MTO pladserne (midlertidigt ophold) i Center for Sundhed indvie en sansestue for borgere i deres sidste tid. Rummet står færdigt og indbyder til en ro og fordybelse, for både den døende og pårørende, og ved indvielsen fik alle bidrag et stort tak.

Læs mere…
Kultur og turisme Elitesport

Holstebropige til talenttræning

15-årige Johanne Sommer Asmussen er udtaget til sin første DHF-talenttræning

Læs mere…
Natur og Fritid Presse

Klimatilpasning tager hensyn til kulturarven

Slots- og Kulturstyrelsen og Holstebro Kommune har indgået en aftale om sikring af Tvis Kloster, hvis det planlagte klimatilpasningsprojekt af Storå påvirker kulturmiljøet omkring ruinen. VVM-tilladelse er på vej.

Læs mere…
Erhverv

Holstebro Kommune og Jim Lyngvild hyldede kommunens virksomheder

Flere end 100 lokale virksomheder lod sig i går hylde af Holstebro Kommune, der holdt den årlige vækstreception for kommunens virksomheder. Det skete med et forrygende foredrag af Jim Lyngvild, der fortalte om, hvordan han er gået fra at være højtråbende reality-stjerne til storsælgende købmand.

Læs mere…
Arbejde, dagpenge, orlov Erhverv Presse

Holstebros ledige er Danmarks hurtigste

Når en borger i Holstebro Kommune bliver ledig, er 43,2 % af dem tilbage i nyt job eller uddannelse efter tre måneder. Det er landets højeste andel.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
keyboard_arrow_up