Center for sundhed i Holstebro

Center for Sundhed i Holstebro er et af de mest moderne sundhedshuse i Danmark. Center for sundhed er sat i verden for at skabe bedre kvalitet og oplevelse af sammenhæng i sundhedssektoren gennem forløb tæt på borgernes hverdag. 
 
Sammen med de praktiserende læger styrker Center for Sundhed den nære sundhedsindsats. Her samler, organiserer og tilbyder kommunale, regionale og private sundhedsaktører undersøgelser, træning, behandling, rådgivning og vejledning for både børn, unge og voksne.

Læs mere på centerforsundhedholstebro.dk.

 

Center for Sundhed udefra

For nogle borgere er centret et lokalt stoppested mellem hjem og hospital - eller omvendt. Måske kan man her nå at stå af, inden livsstil bliver til en sygdom. Målet er overordnet set at forebygge indlæggelser eller genindlæggelser på hospitalet.
 
Center for Sundhed i Holstebro er daglig arbejdsplads for både kommunale, regionale og private sundhedsaktører. Huset rummer ca. 300 ansatte og en bred vifte af kommunale sundhedstilbud, private klinikker, psykiatri og om nogle år også flere velkendte hospitalsfunktioner. Alt sammen uden at det bliver for klinisk og distanceret, men derimod vedkommende og tilgængeligt, tæt på hverdagen.
 
De regionale tilbud i centeret er for borgere i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner og er et sted, hvor pårørende, frivillige, foreninger og organisationer også er velkomne. 

Center for Sundhed er et af de nyeste skud på et sundhedsvæsen i Danmark, hvor borgernes sundhed og hjælp til selvhjælp både rykker tættere på hjemmet og går hånd i hånd med en stadig mere specialiseret behandling på de nye akuthospitaler; som det der skyder op i Gødstrup længere mod syd. 
 
Byggeriet til en samlet pris af en kvart mia. kroner er opført af Holstebro Kommune og Region Midtjylland.
 
Center for Sundhed ligger centralt på adressen Stationsvej 35, 7500 Holstebro, mellem Gråkjær Arena, Midt- og Vestjyllands Politi og VIA University College - 600 meter fra banegård og busterminal og få minutter fra Holstebromotorvejen.